Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi ebben a hiba? (C++ HWID Lock)

Mi ebben a hiba? (C++ HWID Lock)

Figyelt kérdés

Próbálok összerakni egy HWID Lockot, és beletenni egy már kész source code-ba. Viszont amikor összehasonlítja az én (, a program által generált) HWID-met elméletben ugyanazzal a HWID-vel, akkor nem egyeznek. Mi a hiba?

Link: [link]

#hiba #C++ #lock #HWID #HardwareID
2016. aug. 31. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, hogy valójában mit akarsz, de ha egy string literált (C-style string, karaktertömb) "összeegyenlőzöl" egy "sz" kezdetű változóval (ami azt hiszem MS-éknél a zero terminated string), akkor nem csoda, hogy hamisat kapsz, mert mindkettő egy memóriacím, amik egyező szövegre mutatnak, de nem ugyanoda (az egyenlő az ezt jelentené).

[link]

Nagyonzöld, meg nagyonupvoteolt a válasz, persze ez a régi C-s módszer az összes hibájával együtt, de neked ez kell.

2016. aug. 31. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Így is jó:

hwProfileInfo.szHwProfileGuid != std::string{"{6bb4f034-2706-11e5-9bbe-806e6f6e6963}"}

C++17 -től meg lehet string helyett string_view is, illetve boostal is.

2016. aug. 31. 20:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sikerült megcsinálni.
2016. aug. 31. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!