Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A PHPStorm keretrendszer...

A PHPStorm keretrendszer miért a viharról kapta a nevét? Van-e köze a viharhoz?

Figyelt kérdés

2016. aug. 16. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Igen, a vihar miatt belecsapott egy villám egy gépbe és így született meg a keretrendszer. további híreink: állatkínzással vádolják a Gorilla glass feltalálóját, infomációink szerint majmokból készített mobiltelefon alkatrészeket. Perelik az Apple-t, a népszerő gyümölcstermelő cég állítólag evésre alkalmatlan elektronikai kellékeket hozott forgalomba.

Viccet félretéve tudtommal nincs köze a viharhoz, csak úgy jól hangzik a név.

2016. aug. 16. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Mégis milyen köze lenne hozzá???
2016. aug. 16. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Helyes kérdés: A PHPStorm fejlesztői környezet mi a viharról kapta a nevét? A viharról.
2016. aug. 16. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Fantázianév, fogtak egy tetszetős szót és egy technológia nevéhez biggyesztették, ennyi.

Lehet, hogy azért tetszett meg nekik ez a szó, mert ezzel a cuccal *vihar gyorsasággal* lehet fejleszteni.

2016. aug. 16. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:
(Akarom mondani *viharos gyorsasággal*, csak épp én is viharos gyorsasággal küldtem el a választ, elfeledtem csekkolni.)
2016. aug. 16. 23:59
 6/6 Drone007 ***** válasza:

A PHPStorm nem keretrendszer, hanem fejlesztői eszköz.

Nem hiszem, hogy bármi köze lenne a viharhoz, fantázianév. Egyébként a JetBrains-nek (a készítő cég) van még pár szoftvere, mint pl. a WebStorm, ami főként frontend fejlesztéshez hasznos eszköz, annak se sok köze lehet a viharhoz :) Gondolom ezt te sem gondoltad komolyan :)

2016. aug. 18. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!