MYSQL -ben a BETWEEN használatának mi a szintaktiikája?
Figyelt kérdés
WHERE XY between ('1000' and '3000') ezzel mi a baj? próbáltam TO-val, AND-el, vesszővel, idézőjelekkel és a nélkül is.. Köszi2010. ápr. 18. 18:30
1/6 anonim válasza:
SELECT column_name(s)
FROM table_name
WHERE column_name
BETWEEN value1 AND value2
2/6 A kérdező kommentje:
És ezzel akkor mi lenne a baj?
SELECT x1, x2
FROM akademia
WHERE ker BETWEEN ('10000' AND '50000')
GROUP BY 2;
2010. ápr. 18. 20:12
3/6 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem értem..azt írja ki FOLYAMATOSAN, hogy BETWEEN művelet AND nélkül. de mért, amikor ott az and???
2010. ápr. 18. 20:13
5/6 A kérdező kommentje:
jaj, köszi:) előrébb jutottam:D persze most sem oké, most azt írja, hogy egy olyan lekérdezést kíván végrehajtani, ami nem tartalmazza a megadott kifejezést egy összesítő függvény részeként. ez nem igaz, mert az x1 létezik és fel van töltve ahogy az egész táblázat :S A súgó ezt írja:
"A hiba lehetséges oka:
Nem írtunk be összesítő függvényt a TRANSFORM utasításba." Most akkor mi a gond?:S
2010. ápr. 18. 20:39
6/6 anonim válasza:
GROUP BY 2;
helyett
GROUP BY x2;
kellene nem? (csak kérdezem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!