Ilyen program létezik?
Megfigyeltem h mostanság sok fiatal otthon ül stb.
És hallottam a pokemon go-ról, amiben mehetsz keresgélni pokémonokat.
Nos, amit én keresek(igazából szeretnék egy ilyen programot gyártani, ha nincs még).
Olyan mint egy társkereső, csak itt társat úgy találod meg mint elvileg a pokémonod. Beállítasz feltételeket, s ha van a közelbe egy olyan, akkor te mehetsz és keresheted. Persze chat, ilyesmi lenne benne.
Létezik ilyen program?
Ha nincs, akkor sikeres lehet ha sikerül megcsinálnom?
Igaz nem ismerem a pokemon got, csak meséltek róla nekem, úgy jutott eszembe az ötlet.
Ha valaki megfelel a feltételeidnek eltudsz jutni hozzá a telefonod segítségével ha a közeledben van.
szerintem nincs még
az ötletre meg egy nagy up
Elképesztően ostoba ötlet.
Majd biztos mindenki arra vágyik, hogy boldog boldogtalannak mutassa egy app a pontos helyzetét éjjel nappal.
A társkeresés nem így műkődik, nem pokemon vadászat.
A szűrés + üzenetváltás bőven elegendő: a felek üzenetben megbeszélik a randi helyét és idejét és kész. Ők döntik el, ki, mikor, hol találja meg őket.
A GPS-es "keresés" teljesen fölöslegesen merítené az aksit, amikor minden információ adott már az üzenetváltásból - ami ígyis-úgyis szükséges a találkozáshoz.
Nem létezik, és remélem, nem is fog létezni, mert ezzel egy lépéssel közelebb kerül a társadalom az alapvető emberi jogok, mint szabadsághoz való jog, megszűnéséhez. Még ha az ember önszántából is tölti fel magát egy ilyen rendszerbe, erősen kétlem, hogy maga a program léte ne ütközne valamilyen törvénybe. Ki akarná, hogy valós időben bárki megtalálhassa kénye-kedve szerint, GPS lokációval?
Hülye ötlet. Lehet, hogy lennének rá vevők páran, (a FB korában amúgy sem nehéz lenyomozni az embereket, hisz sokan önként posztolják ki az egész életüket a nagy nyilvánosság elé), de ha belegondolsz, alapvetően nagyon is veszélyes, erkölcsileg kifogásolható a feltételezés. Épelméjű ember kétlem, hogy arra vágyik, hogy egy társkeresős profil alapján bármilyen deviáns alak megtalálhassa az utcán, a telefonja pozíciója alapján. Éjjel-nappal, bárhol és bármikor.
A nagyobb társkeresőkön is maximum várost tudsz beállítani, mint lakhelyet, és ha van ilyenre lehetőség, egy hozzávetőleges távolságot mutat a te lakhelyed (városod) és a kiszemelté között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!