Reiter István C# programozás lépésről lépésre könyve jó, ha meg akarok tanulni C#-ban programozni?
2016. jún. 20. 13:35
1/9 anonim válasza:
Jó könyv, teli példával és viszonylag könnyű olvasmány. Az alapokra megtanít
2/9 anonim válasza:
Kezdésnek nagyon jó. A továbblépéshez meg kezdj el angolul tanulni.
3/9 anonim válasza:
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Programozni csak úgy tanulsz meg!
4/9 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a válaszokat :)
2016. jún. 20. 22:32
5/9 anonim válasza:
Nyilván nem úgy könnyű olvasmány mint egy irodalmi mű, de programozó könyvek között szerintem az
6/9 Piert válasza:
Teljesen jó könyv. Ha esetleg ennél mélyebben is érdekel, magyarul is kapható(értsd jól ;) ) a C# 2008 és a .Net 3.5.
Ehhez viszont, ha csak most tanulod, érdemes előbb az általad említettet elolvasni, mert ez már eléggé részletesen vesz rengeteg dolgot.
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nehéz és érthetetlen volt, el is vette egy kis időre a kedvem.
Én magam a Pythont ajánlanám kezdésnek. (szerintem sokkal könnyebb egy kezdőnek)
8/9 A kérdező kommentje:
nem kezdő vagyok
2016. jún. 24. 19:18
9/9 anonim válasza:
Ha nem vagy kezdő ez is hasznos lehet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!