Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek milyen androidos...

Szerintetek milyen androidos alkalmazásokkal lehet mostanában könnyen pénzhez jutni?

Figyelt kérdés

Múltkor olvastam egy fórumot és nagyon úgy tűnt, hogyha van valakinek egy átlagos ötlete, amit megvalósít és az alkalmazását teli pakolja reklámokkal, meg mikrotranzakciókkal, továbbá pénzért lehetőséget biztosít reklámmentességre, akkor elég szép kis bevételre lehet szert tenni.

Szeretnék én is írni valami alkalmazást, konkrét elképzelésem még nincsen, viszont érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek mi az, amiért hajlandóak lennének az emberek fizetni egy kicsit.

2016. jún. 13. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, ha neked lenne egy marha tuti ötleted, te kikotyognád másnak, hogy helyetted majd ő kaszálja le a nagy zsét? Ugye, hogy nem...

Mellesleg ez egy nagyon szar taktika, hogy te majd jól telenyomod az appodat reklámokkal. Annál idegesítőbb dolog nincs. Azért utálom az Android-ot, mert minden rá írt alkalmazás a képembe tolja az egész képernyőt elfoglaló reklámokat. Én azt mondom, hogy vagy csináld alapból fizetősre, vagy alkalmazáson belül pénzért extra szolgáltatásokat lehessen feloldani (de ezek nélkül is használható alkalmazás legyen és ne dörgölje állandóan a képembe, hogy fizessek).

Egyébként ha csak a pénzért akarsz programozni, akkor van egy rossz hírem...

2016. jún. 13. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
... kezdve azzal, hogy eloszor meg kene tanulni programozni is...
2016. jún. 13. 11:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Majd nyilván azért fogok programozni, hogy éhen dögöljek :D Apám volt ilyen, hogy nem a pénz miatt csinált bizonyos dolgokat és látom, hogy az ilyen hozzáállással hova jutott.
2016. jún. 13. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Sok sikert, haver.

Csak mellesleg, amugy lattal mar programot kozelrol (ugy ertem, forraskodot)?

2016. jún. 13. 12:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem, ELTE IK Programtervező informatikus szakon még nem láttam programkódot :/
2016. jún. 13. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahaaa... kb. elso eves lehetsz?

Eloszor probalj meg olyan programokat irni, amiket rajtad kivul mas is kepes hasznalni, esetleg meg hasznosnak is tart. Ha ez megy, akkor probald meg feltolteni a play store-ba, hogy a haverokon kivul elfogulatlan velemenyt is kapj. Ha itt is sikered van, akkor mar csak ra kell fekudni a temara, kovetni a trendeket (amik kb. havonta valtoznak), es allando megujulassal kicselezni a konkurenciat.

Hacsak nem vagy valami ultratehetseges, nem ebbol fogsz 25 eves korodra Ferrarit venni....

2016. jún. 13. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:

#5 Na EZT mondjuk el is tudom hinni :D

Egyébként nagyon rossz ajtón kopogtatsz, a pénzsóvárság nem jó kiindulópont. Érdekel téged a programozás? Szereted csinálni? Ha a válasz nem, akkor szerintem iratkozz ki, amíg megteheted, és keress más hivatást. A programozói szakmában lószart nem fogsz elérni, ha a fő motivációd a pénz. Aki nem szereti ezt csinálni, nem érdeklődik a dolog iránt, nem ez a hobbija, az a büdös életbe nem fog oda eljutni, hogy pénzre váltsa a tudását.

Ha meg mégis érdekel a téma, akkor először tanulj meg rendesen programozni (a tény, hogy a programozói tapasztalatod azzal példáztad, hogy az ELTE-re jársz azt súgja, nem igazán tudsz te még programozni), tapasztald ki a dolgokat, tanulj bele az alkalmazásfejlesztésbe, és ha mindezek után van egy jó ötleted, csináld meg. Ha pedig úgy érzed, hogy az ötleted elég jó, hogy pénzt is keress vele, hát tedd meg. De ha nincs egy jó, megvalósítható ötleted, akkor ne próbálj valami olcsó szart eladni, csak azért mert pénz. Szart sem fogsz érni vele.

2016. jún. 13. 12:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért nem Ferrarira gyűjtök :D Csak úgy vagyok vele, hogy inkább elkezdenék most nyáron ezzel foglalkozni és megpróbálnék összeszedni vele egy kis zsebpénzt, mint hogy valami szar helyen robotoljak havi 80 ezer hufért diákmunka gyanánt.
2016. jún. 13. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy most lett ingyenes fejlesztőknek a Xamarin (persze ez nem jelenti azt, hogy el is adhatod a programod), szóval nyomulj rá a [link] oldalra!
2016. jún. 13. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Én rengeteg pénzkeresési lehetőséget visszautasítottam, életemben amibe belekezdek nagy részét nem a pénz miatt...szóval olyasmi vagyok, mint apád, én még csak 23 vagyok, eddig elég jól alakul, még úgy is, hogy rengeteg támogatást, munkát visszautasítottam...

Ja és szintén programozó vagyok, mint te...

Szóval nem feltétlen apád mentalitása a probléma...engem pl sokkal jobban irritál a "csináljunk mindenből pénzt" mentalitás, mert sokan ezt akarják belém sulykolni.

Én non profit dolgokból is tudtam volna pénzt csinálni, mert lelkes voltam, csináltam, szerettem csinálni és volt olyan értékes, hogy pénzt tudtam volna általa/belőle csinálni...

Ha profit orientált programot akarsz és nincs meg a megfelelő kitartásod, akkor lehet sokkal kevesebbet érsz el vele, mintha egy olyan projektet vinnél amit élvezel fejleszteni, de nem a pénzszerzés a célod vele...

Visszatérve a kérdéshez...

Rengeteg egyszerű játék népszerű, vicces, hogy elég komoly teljesítményű telefonok vannak manapság, de a tetris szintű játékok hódítanak :D

Találj ki valami újat és azt valósítsd meg. Persze ne legyen túl bonyolult, hogy mindenki könnyen játszhassa...

23F

2016. jún. 14. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!