Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehetne ezt folytatni?

Hogyan lehetne ezt folytatni?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 12. 17:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Ez egy játék, amiben egy piros téglalap ugrál zöld platformokon, ezt szeretném továbbfejleszteni
2016. jún. 12. 17:15
 2/9 tabaki ***** válasza:

Neked ez működik? Nekem nem :(

[link]

2016. jún. 12. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt a hibaüzenetet akkor kapod, ha python2-vel akarod futtatni, ugyanis a kod python3-ra van írva. Amúgy tényleg nem jó. Nem tudom, hogy miért, de egyből a 3. szoba töltődik be.

Különben annyi tanácsot hadd adjak, hogy ékezetes betűket még kommentbe se tegyél. Nekem pl. elhasalt tőle a python. Amúgy maga a cucc annyira minimál, nem is tudom, hogy nem tudod mivel fejleszteni... Különben írtál bármit a kódhoz a kommenteken kívül? [link]

2016. jún. 12. 22:32
 4/9 tabaki ***** válasza:

@#3:

Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de egyáltalán nem vagyok otthon a pythonban. Python3-ra külön pygame van, vagy mi? Mert amikor azzal próbálom fordítani, azt írja, nincs ilyen nevű modul. Vagy valamit nem jól csinálok, de mit?

2016. jún. 12. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, nincs külön pygame a kétféle python verzióra (Ha van külön 2 és 3 python a gépeden, akkor a pygame modul instalálását mindkét verzióra el kell végezni.). Csak az objektumok máshogy működnek. Python2 alatt a super objektum hívásakor meg kell adni argumentumokat, de ez python3 alatt egyszerűsödött, és már nem kell.
2016. jún. 12. 23:19
 6/9 A kérdező kommentje:
A pygame az egy könyvtár, egy játékkészítő
2016. jún. 14. 06:19
 7/9 A kérdező kommentje:
A helyes link itt van: [link]
2016. jún. 14. 06:20
 8/9 tabaki ***** válasza:

@#6:

Lehet, hogy nem tűnt föl, de tudjuk, mi a pygame. Nekem sajnos egyelőre bonyodalmaim vannak a Python3-ra való változatának a telepítésével (kellő rálátás nélkül nem is nagyon akarok belepiszkálni a rendszerembe), ezért továbbra sem tudom kipróbálni a programodat, talán közöld Python2 dialektusban is.

Az ékezetes kommenteket továbbra sem szereti a python, de ha már muszáj benne hagyni, legalább az elejére tegyél egy UTF-8 kezelését előíró direktvát (vagy mit, nem tudom pythonban is így nevezik-e).

2016. jún. 14. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Annyi megjegyzésem még van, hogy az ékezetekkel eddig kommentben nem sok bajom volt, de akkor ezentúl elhagyom. Amúgy csak azért tettem ki ezt a játékot, mert ötleteket szeretnék, nem mintha nekem nem lenne, csak egy játékötlet-vezérletet szeretnék felállítani.
2016. jún. 14. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!