Hogyan lehetne ezt folytatni?
Neked ez működik? Nekem nem :(
Ezt a hibaüzenetet akkor kapod, ha python2-vel akarod futtatni, ugyanis a kod python3-ra van írva. Amúgy tényleg nem jó. Nem tudom, hogy miért, de egyből a 3. szoba töltődik be.
Különben annyi tanácsot hadd adjak, hogy ékezetes betűket még kommentbe se tegyél. Nekem pl. elhasalt tőle a python. Amúgy maga a cucc annyira minimál, nem is tudom, hogy nem tudod mivel fejleszteni... Különben írtál bármit a kódhoz a kommenteken kívül? [link]
@#3:
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de egyáltalán nem vagyok otthon a pythonban. Python3-ra külön pygame van, vagy mi? Mert amikor azzal próbálom fordítani, azt írja, nincs ilyen nevű modul. Vagy valamit nem jól csinálok, de mit?
@#6:
Lehet, hogy nem tűnt föl, de tudjuk, mi a pygame. Nekem sajnos egyelőre bonyodalmaim vannak a Python3-ra való változatának a telepítésével (kellő rálátás nélkül nem is nagyon akarok belepiszkálni a rendszerembe), ezért továbbra sem tudom kipróbálni a programodat, talán közöld Python2 dialektusban is.
Az ékezetes kommenteket továbbra sem szereti a python, de ha már muszáj benne hagyni, legalább az elejére tegyél egy UTF-8 kezelését előíró direktvát (vagy mit, nem tudom pythonban is így nevezik-e).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!