Hogyan kell feltölteni fájlokat a 'software. Informer.com' oldalra?
Az oldalról még nem is hallottam, amikor egyszercsak egy ismerősö értesített róla hogy az egyik programom fel van rá töltve. Persze a tulajdonosként én voltam feltüntetve, de nem én voltam a program feltöltője. Mivel már érdekel az oldal szeretném megtudni, hogy hogyan kell az oldalra programokat/fájlokat feltölteni?
Megtalálható programom: WaidBrowser
Amúgy 1 javaslat: le kéne írnod a honlapodon, hogy egyáltalán mire jó ez a WaidBrowser, mit nyerek, ha letöltöm. :) Mert a féltucat intróból és logóból, a kilométeres ámbár felületes changelog-ból nem derül ki.
Aztán pedig azt a leírást lefordítva angolra elküldhetnéd az informer-eknek, mert ők se tudtak róla mit írni.
Hirtelenjében nem is tudom eldönteni, hogy nekem mennyire jön be ez a fellengzősen gagyi stílus, ami a honlapodról sugárzik, de alapjában véve rokonszenvesen illeszkedik az életkorodhoz. Viszont egyetértek a 2. hozzászólással, minden rajongói véleménynél többet érne egy pontos és meggyőző leírás a program erényeiről, a háttérgrafikai próbálkozásoknál pedig a működését bemutató képek.
Amúgy gratulálok hozzá, szurkolok neked.
Jöhet a linuxos változat, okvetlenül kipróbálom.
Ami megtalálható fent az oldalon mondhatjuk úgy hogy elavult verzió. Legalább is a WaidBrowser. Persze mint mondtam azt se én raktam fel.
Legújabb WaidBrowser verzió: [link]
Egyébként szeretném megköszönni a segítséget és véleményeket :-)
Gondolod, nem találtam meg? Már reggel letöltöttem...
Majd kerítek egy windowsos gépet, amin kipróbálhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!