Java-ban hogyan lehet lejátszani mp3 fájlt egy URL-ból?
Valószínűleg rosszul fogalmazok, úgy értem az URL-t, hogy pl [link]
A kérdésem az, hogy egy ilyen fájlt hogyan lehet lejátszani java-ban? illetve programban
A válaszokat nagyon megköszönném :)
Tudom a html nyelvet javascripttel és css-sel, az <audio> tag nem hülyeség, csak most nem erre gondolok.
Egy java program hogyan tudna lejátszani egy online szerveren lévő mp3 fájlt (ha jól fogalmazok, remélem, érthető a példa)
hát nem is gondoltam volna...
Van esetleg egy kód erre? van egyáltalán mp3 lejátszási lehetőség javaban?
valami ilyesmi, hogy mondjuk nagyon durván figyelmen kívül hagyva mindent ez a példa:
URL zene = new URL( [link]
//aztán valahogy
zene.play();
Ilyesmit meg lehet csinálni?
Egy URL-n nincs mit lejátszani.
Újra: le kell tölteni a fájlt, aztán lejátszani valamilyen audio motorral.
Mindkettőre elég könnyű guglizni.
Tudom, hogy a lejátszáshoz le is kell előbb tölteni, csak reméltem, hogy van egy API, vagy még a javából magából is kinéztem volna, hogy van olyan osztálya, amit ilyen célra írtak.
Akkor keresgélek APIkat, csak előbb kipróbálom ezt a Media Frameworköt.
Egyébként, ez másik kérdés már inkább, de ha mondjuk sikerül megcsinálnom ebbe a JMF-ben, és olyan gépen akarom futtatni a programot, ahol ez nincs feltelepítve, akkor Eclipseben hogyan lehet a jarba belecsomagolni az ebből felhasznált könyvtárakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!