Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Eligazításra lenne szükségem...

Eligazításra lenne szükségem hogy ez mennyire valósítható meg (részletek lent)?

Figyelt kérdés
Tizenegyedikes leszek ez éven levelező tagozaton (érettségi osztály).Rengeteget foglalkozok számítástechnikával és egy olyan programot szeretnék készíteni ami mikrofonon keresztül irányítja a számítógépet lenne pl egy "kisember" és ő tenné a dolgát azon belül (automatikus üzenetírás,fájlok küldése-vétele,tájékoztatás a számítógépen belüli hibákkal stb.) hogy ez mennyire elkészíthető? Érettségi után ilyesmivel szeretnék foglalkozni ahol egyéni programokat készíthetek ötleteket tudna valaki mondani? És hogy ez a program mennyire elképzelhető?

2016. máj. 26. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hangalapú vezérlő szoftverek már évek óta léteznek (és mostanság van forradalma, lásd Amazon Echo, Google Home, Viv), szóval megvalósítható. Az alapja a speech-to-text / voice recognition, de ne lepődj meg, ha a talált hangfelismerő motorok a magyar nyelvet nehezen fogják érteni.
2016. máj. 26. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Magyarul ezek még nem érhetőek el, de a Microsoft most nyitotta meg a Cognitive Services szolgáltatását, aminek érdemes utánanézni.
2016. máj. 26. 19:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen egy kettőt ismertem ezek közül de itt közvetlen csak a hang van én beleszeretnék tenni egy "figurát" úgymond aki a számítógépen belüli "barát lenne" és ő intézné a dolgát örülök hogy pozitív visszajelzéseket kapok,eddig hülyének néztek sokan akiknek mondtam.Megpróbálok mindent megtenni hogy valóra váltsak valami újat :)
2016. máj. 26. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!