Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Eltudom adni ha megvettem a...

Eltudom adni ha megvettem a doomot?

Figyelt kérdés
Hogy kell feltelepiteni? olyat hallotam hogy kell hozza steam es utanna nem lehet eladni ha vegigvittem a jatekot , hogy van ez
2016. máj. 19. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha megveszel Steam-en egy játékot, nem kapsz hozzá sorozatszámot/kulcsot, hanem a profilhoz kerül társításra, ami végleges. A játék egy bizonyos limiten belül visszaváltható, persze ennek feltétele hogy nem játszottál vele 2 óránál többet, tehát nem játszhatod ki és utána kérheted vissza a pénzed.

A steam-profilok kereskedelme tilos, tehát nem adhatod el a rajta lévő játékokat azzal, hogy hozzáférést adsz a tartalmazó profilhoz, mert letiltják annak teljes tartalmát.

2016. máj. 19. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
ha a játékkal még nem játszottál 2 órát és valamilyen problémád van vele pl nem fut a gépeden akkor visszadhatod.. egyébként nem adhatod el sehogy mivel a steam fiókodra rá van kapcsolva és steam fiókot nem lehet árusítani
2016. máj. 19. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell megindokolnod, két órád van eldönteni, hogy megéri-e az árát, mondhatod, hogy szar ahogy van, meggondoltad magad, és így tovább, nincs jelentősége.

2016. máj. 19. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 asszem kell indoklást írni de ált elfogadják.. ha túl sokat csinálod viszont akkor korlátozzák ezt..

egyébként kérdező ne üzenetben írj! hiába veszed meg dvd-n fizikai formátumban akkor is kell a steam mert a csomagolásban levő kódot kell aktiválni.. ma már a dvd arra jó ha valakinek lassú a nete akkor ne kelljen letölteni meg a hülye fanatikusok(mint én is) szeretik ha van valami fizikai "bizonyíték" arról ami nekik megvan..

tehát nem tudsz trükközni mindenképp kell steam és semmiképp sem fogod tudni eladni..

2016. máj. 19. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!