Segítség! Kirúgnak ha ezt nem csinálom meg szombatig! (? )
Már elnézést a hatásvadász címért, de valós problémáról van szó.
A következő feladatot kell C-ben programoznom, "egyetemes" programozással, inputellenőrzésekkel stb.
"400 nál nagyobb egész számokat kellett bekérni és azokat vizsgálni. Tömb méret nem volt megadva. Csak a példában 5 helyiértékes szám volt a legnagyobb azért azt vettem alapul. A számnak páratlan számjegyűnek kellett lennie , és tükrösnek (Pl:12321). A feladat hogy addig kérd be a helyes számot amíg 2 helyes számot nem kapsz.
Hiba üzenetetek:
-nem szám a bemenet
-400nál kisebb a bemenet
-Nem páratlan számjegyű.
-Nem tükrös szám
Aki megcsinálja az 7 éven át szerencsés lesz és megtalálja élete párját. Ja meg a lottó...nyerni fog rajta!
Viccen kívül; az egész egyetemi tanulmányom múlik ezen, aki segít, azzal felveszem a kapcsolatot és meghálálom valahogy.
@SimkoL
Na jó, én ilyen szellős, terjengős, full öndokumentáló kódot vizionáltam ~50 sorban, de tényleg simán elég a 30 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!