Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Segítség! Kirúgnak ha ezt nem...

Segítség! Kirúgnak ha ezt nem csinálom meg szombatig! (? )

Figyelt kérdés

Már elnézést a hatásvadász címért, de valós problémáról van szó.

A következő feladatot kell C-ben programoznom, "egyetemes" programozással, inputellenőrzésekkel stb.

"400 nál nagyobb egész számokat kellett bekérni és azokat vizsgálni. Tömb méret nem volt megadva. Csak a példában 5 helyiértékes szám volt a legnagyobb azért azt vettem alapul. A számnak páratlan számjegyűnek kellett lennie , és tükrösnek (Pl:12321). A feladat hogy addig kérd be a helyes számot amíg 2 helyes számot nem kapsz.

Hiba üzenetetek:

-nem szám a bemenet

-400nál kisebb a bemenet

-Nem páratlan számjegyű.

-Nem tükrös szám

Aki megcsinálja az 7 éven át szerencsés lesz és megtalálja élete párját. Ja meg a lottó...nyerni fog rajta!

Viccen kívül; az egész egyetemi tanulmányom múlik ezen, aki segít, azzal felveszem a kapcsolatot és meghálálom valahogy.

2016. máj. 12. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudsz kérdést töröltetni
2016. máj. 13. 09:45
 12/15 SimkoL ***** válasza:
#3: nekem 30 sor lett :( de ebben már benne vannak a 'bóklászó' kapcsosok is.
2016. máj. 13. 13:45
 13/15 anonim ***** válasza:

@SimkoL

Na jó, én ilyen szellős, terjengős, full öndokumentáló kódot vizionáltam ~50 sorban, de tényleg simán elég a 30 is.

2016. máj. 13. 15:04
 14/15 SimkoL ***** válasza:
Nem értek a C-hez, mint már írtam is csak idefele megy, vissza már kicsit döcögős. De igyekszem minden programban beszédes változóneveket használni olyan változóknál amiknek valóban funkciója van. Itt van [link] amiket összeírkáltam, utólag belegondolva még 'primitívebben' is meg lehetett volna írni a ctype.h kihagyásával a karakterek értékének vizsgálatával.
2016. máj. 13. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Na, kirúgtak?
2016. máj. 17. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!