Soha nem tanultam programozast szeretnem elkezdeni itthon szabadidomben talaltam egy bme jegyzetet a neten c programozas alapjai 107 oldalasde mar a 20. Oldalon elakadtam. Valami masal kene kezdenem?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 12:32
11/12 anonim válasza:
Igen, 10-el én is egyet értek, 8-9 nyelven programozgattam, Pascallal kezdtem én is. ELég egyszerű nyelvecske, alacsony szintű, ezt javasolja midenki kezdésnek. C elég bonyolult szerintem egy kezdőnek, akkor már inkább talán C# és utána lemenni C-re ha már ezen az ágon akarsz haladni. De én nem bántam meg hogy Pascallal kezdtem :) (Pascal után mentem c++ ra vagy c-re, már nem igazán emlékszem)
12/12 anonim válasza:
Pont jót fogtál ki, az a tantárgy, amihez a jegyzet készült, az erősen megakasztja a gyakorlott programozókat is.
Általában a hallgatók 95%-a már tud valamilyen nyelven programozni, ennek ellenére a prog1 tárgyból (amit találtál), 30% fölötti a bukási arány (pontos adatot nem tudok).
Javaslatom a következő: bár nem programozás, de kezdj el egy html-t netről tanulgatni, és ha megy, keress hozzá egy php tankönyvet, ezek sokkal látványosabb eredményt adnak (színes weblapok :D ), és ha valami problémán elakadsz, sokkal több helyen tudsz segítséget találni hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!