Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezt hogyan csináljam?

Ezt hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Pls segítsen vki kiprogramozni egy fórumot HTML-ben.Frontpageben dolgozom és még kezdő vagyok ezért csak nemjön össze aza fene fórum.úgy képzeltem el hogy lehessen regisztrálni és a felhasználó bármikor írhat bejelentkezve a rovatokba.PHP ban könnyen meglehetne csinálni egy websablonnal de az nem az igazi.Szeretném tudni amikor kész hogy az én művem.Előre is kösz!
2010. ápr. 8. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Kiprogramozni :D:D:D:D.

Szerintem hagyd. Jócskán nem a te súlycsoportod ha Frontpage-ben dolgozol. A "Szeretném tudni amikor kész hogy az én művem" mondat meg vicces, mert ha most valaki segít akkor az nem a te kezed munkája lesz. Azért egy kis logika megy ugye? :D

2010. ápr. 8. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ajánlom: Phpbb. legjobb!! Kész fórumrendszer. ÉS szinte mindenki ezt használja!
2010. ápr. 8. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel szeretnéd, hogy a te műved legyen, némi kiindulópontot tudok adni:

Tudsz HTML-ben, PHP-ban programozni? - ha nem itt az ideje megtanulni. Illetve egy kis adatbáziskezelés is szükségeltetik a fórumhoz.

HTML-ben a legjobb az ilyen programokat elhagyni, mint amit használsz és áttérni a jegyzettömbre (gedit-re), ott teljes a szabadság.

HTML-ben először kell készítened űrlapot, ahol adatokat kérsz be, mármint, hogy mit akar hozzászólni, téma esetleg, új témakör nyitása esetén.

Illetve kell egy jól kezelhető adatbázis (MySQL), itt létre kell hozni megfelelő táblákat (bár fórum esetén ezt egy SQL parancsra kéne hagyni). Amikor ír valaki, akkor ebbe beilleszteni a sort, majd lekéréskor kiíratni egy táblázatba (minden sort a SQL táblából külön sorba).

[link]

Néhány fórum, amiből vehetsz példát.

2010. ápr. 8. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz szépen!Ja és első elhiszem hogy jót mulattál a kérdésemen de azt értem azon hogy az én művem hogy ha segítenek pár dologban talán, onnantól tudni fogom magamtól is és létrehozhatok egyet egyedül is.:)
2010. ápr. 9. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!