Miért nem tudok értéket hozzáadni egy tömbhöz?
Az elején deklaráltam egy result[] tömböt. Ha rögtön utána írok bele, akkor megy minden rendesen.
Viszont ha később szeretnék beleírni, ahol ugyebár kellene, kiíratásnál -858993460at ír bele a tömbbe, függetlenül attól, hogy én mennyit szeretnék ..
Itt a source is: [link]
A 24-25 sorban adok először értéket, azt szépen ki is írja.
A 83-84 sorban szeretnék újra hozzáadni, viszont ott már a kiíratásnál a fentebb említett értéket írja ki ..
Mit csinálok rosszul? o.O
Borzasztó rossz ez a kód.
Tele van magic numberekkel, össze vissza túlindexelsz, semmitmondó nevű változók.
Kuka az egész és kezd előről!
Finoman fogalmaztam, elképesztően undorító ez a kód.
if (true) break;
???
Most hagyd abba végleg ezt az egészet.
Talán nem ártana elolvasni amit a fordító kiköp magából...
Plusz nagyon remélem, hogy valami C-s kódot fejlesztessz tovább, mert különben C és a C++ stílusait vegyíteni hányásnak szokták hívni, nem programozásnak.
Közben sikerült kijavítani.
Tudom, hogy sok olyan változó s van, amit nem használók, de ez még csak vázlat szerűség.
#5 Mit értesz a C és C++ "vegyítésén"? (Nem sokat tanultam programozást, mindössze 1félévet. A többi dolgot meg összeszedtem különböző tantárgyakból, amelyek programozáson alapultak)
A FILE *myFile, illetve az fscanf C-s örökség, C++-ban csak akkor használjuk, ha nagyon muszáj.
Helyette van fstream, illetve a >> operátor, getline, satöbbi, attól függően neked épp mi kell.
# 8/8 Időpont ma 15:15
Nincs mit. Nem lecseszésnek szántam, csak az nem hibázik, aki nem próbálkozik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!