Hogyan lehet több ablakot megnyitni ciklusban? Javával?
Figyelt kérdés
Netbeans 8.1-et használom. Még kezdő vagyok, de szeretnék tanulni és kikísérletezgetni a netbeansben. Már tudom, hogyan kell egy ablakot csinálni, de hogyan kell többet csinálni egy programban? Hogyan lehetne megoldani ciklusban? Mindig valami hibát ír ki nem tudom mit csináljak.2016. máj. 1. 01:07
1/15 A kérdező kommentje:
Mivel kezdő vagyok elnézést, ha néha hülyeséget írok.
2016. máj. 1. 01:08
2/15 A kérdező kommentje:
Ez a JFrame
2016. máj. 1. 02:31
3/15 anonim válasza:
for (int i = 0; i < 20 ; i++)
{
JFrame frame = new JFrame(Integer.toString(i));
frame.setSize(new Dimension(800-i*30, 800-i*30));
frame.setVisible(true);
}
Ilyenre gondoltál?
Amúgy ha megosztanád velünk azt is, hogy mi az a hiba, akkor lehet, többet tudnánk segíteni.
4/15 anonim válasza:
Pont úgy ahogy egyet, csak a ciklusmagon belül.
Az már persze más kérdés, hogy mi értelme van annyi ablakot megnyitni, hogy ciklus kelljen hozzá.
5/15 anonim válasza:
> valami hibát ír ki nem tudom mit csináljak
Olvasd el, értelmezd, és ennek alapján javítsd a kódot. Ha nem megy az értelmezés, segítünk, de ehhez be kéne másolnod.
6/15 A kérdező kommentje:
Oké nemsokára leírom a hibát, cska most nem érek rá teljesen. De amugy cska szórakozásból érdekelne probálgatni. :) És köszönöm kiprobálom nemsokára
2016. máj. 1. 16:06
7/15 A kérdező kommentje:
LMeg ezt is java applicationba kell megcsinálni? Mert egy ablak és gomb müködik ezem. Vagy Javaapplicationban miket kell megcsinálni milyen programokat kell evvel megcsinálni?
2016. máj. 1. 16:24
8/15 A kérdező kommentje:
Oké már müködik köszönöm a segítséget
2016. máj. 1. 18:08
9/15 A kérdező kommentje:
Itt van valaki aki privátban válaszolna pár kérdésemre?
2016. máj. 1. 19:09
10/15 A kérdező kommentje:
javafxswingapplication1
2016. máj. 11. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!