Skynet2042 kérdése:
Ezt hogyan lehetne lazarusban megvalósitani?
Figyelt kérdés
Adott két szó, akár egy textboxban akár kettőben, és gombnyomásra ennek a két szónak felcseréli az első betűit. Ezt akár be is írhatná két különálló memóba, vagy a meglévő textboxoban is megváltozhatna. Tehát pl Pécsi Laci és ebből lesz Lécsi Paci. Remélem érthető, tudtok segíteni.2016. ápr. 21. 13:49
1/3 tabaki válasza:
Még nem próbáltam ki, de gondolom, ha nincs ilyen beépített cserélő eljárás, lehet úgy, ahogy bármilyen szövegekkel tennéd: Egy karakterváltozóba beolvasod az egyik Edit textjének első karakterét, utána a az egyikbe a második első karakterét, végül a másodikba a csereváltozót. Ha egy ablakban vannak, akkor válaszd szét két stringbe, és ugyanígy, aztán a stringeket összeadva írd vissza.
2/3 tabaki válasza:
Aha, már látom, hogy pont így nem fog menni, ahogy elmondtam...
3/3 tabaki válasza:
Itt egy próbálkozás, remélem, semmi fontosat nem hagytam ki a zipből:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!