Windows Phone-ra miért nem frissítik az alkalamazásokat rendszeresen, mint Android-ra és iOS-ra?
Androidon folyamatosan frissítenek minden alkalmazást.
Például van a Messenger nevű program. Mindenhol emlegetik ezt a kosárlabdás játékot a Messengeren belül, persze WP-re nincs megírva, sőt alig adnak ki frissítéseket.
És nem a kosárlabdás játék idegesít, hogy nem tudok játszani vele, hanem az, hogy Windows Phone-ra fényévekkel később adják ki a frissítéseket.
Pedig alapvetően használható és stabil rendszerről van szó, szeretem a Windows Phone-t, de ez, amit ide leírtam elrontja az egészet, hiszen mindig minden alkalmazással le vagyunk maradva a többi Operációs rendszerekkel ellentétben.
Most utánanéztem:
A WP rendszerre megírt Messenger legutóbb 2015.09.04-én lett frissítve, míg az Androidos rendszeren elméletileg tegnap adtak ki legutóbb frissítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!