Fiktiv kérdés, mennyi az annyi?
Sziasztok, tételezzük fel,hogy egy diák 3 év alatt elvégzi a programtervezői szakot(ELTE) 3 év alatt kb 1éves munkatapasztalatot szerzett adott cégeknél.
C,C(sharp),java,és php.
Mennyi lehet a kezdő nettója BP-n?
2013-as hozzászólás:
Mérnöki informatikus BSc diplomám van. 3 hónapot dolgoztam C#-ban nettó 150.000 Forintos fizetéssel. Mostanában bármilyen állás interjúra megyek nettó 160-170e Forintot szoktam mondani. Ez mind Budapesten történik. Tegnap voltam a HVG állásbörzén és azt mondták, hogy bruttó 250-350 között a reális(nettó 163-tól ezek szerint). Most akkor ez hülyeség és én mondok tul sokat? Mert sehova nem vesznek fel...
Néha már úgy érzem, hogy 100ért is elmennék programozni.
Nem rólam van szó.
Itt egy másik:
"2016-03-02 15:45
Vadi új programtervező informatikus BSc diplomával, előtte ~1 év gyakornoki munkával most 300.000 bruttó, havonta 25.000 cafetéria, céges mobil és laptop, multinacionális vállalatnál, vidéken."
Nekem az elso webfejlesztoi allasom netto 220 volt, diploma nelkul de keteves gyakorlattal (a normal munkam mellett programoztam a cegnek).
De ez tenyleg nagyon ceg fuggo, meg az, hogy mit tudsz es mit varnak el. Meg mit tudsz kiharcolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!