Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Készíts programot, amely...

Yusuf .cL. kérdése:

Készíts programot, amely bekér 50 számot és kiszámolja a negatívok szorzatát illetve a pozitívok összegét. - hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Egy egész program kellene.

#programozás #készíts programot
2016. márc. 22. 19:41
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

1) Igen "felhagyott feladat" volt NEKEM, amit lévén, hogy nem igazán értettem, segítséget kértem. Aki nem akar segíteni nem válaszol. Te válaszoltál, de nem segítettél ezzel. Aki a válaszával segített annak nagyon szépen köszönöm, és ha ma egy ember minden kis emberi jószándékból tett segítségért pénzt vár az szomorú. Erről szól az oldal: kérdés-válasz.

2) Ami a te témádat illeti semmi köze a számítástechnikához, ez már egy más kérdés, amit nem itt kellene megvitatni.

:) #thuglife?!

2016. márc. 23. 21:31
 22/47 anonim ***** válasza:
11es igaz nem gondoltam végig, de mivel suliba jár gondoltam h ezek csak le vannak írva neki, az alap vető programozási tételek azt meg a feladat saját sémájára le tudja képezni a kedves kérdező
2016. márc. 23. 22:16
 23/47 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy nem érted az üzenetünk tartalmát. Senki nem akart volna pénzt kérni egy ilyen piti feladat megoldásáért, de kérést nem úgy címzel meg mások felé, hogy odahánysz pár szót, hogy na, itt a feladat, csináljátok meg, parasztok, mert ez nem kérés. Tisztelettel fordulj mások felé, ha könyöradományért kuncsorogsz.
2016. márc. 23. 23:09
 24/47 anonim ***** válasza:
#23 Hagyja, nyilvánvaló troll kérdés, mert nem tartom valószínűnek hogy annyira ostoba lenne hogy ezt a feladatot sem képes megoldani kisujjból. Bár ha jobban meggondolom, semmi sincs kizárva. :)
2016. márc. 23. 23:30
 25/47 A kérdező kommentje:
Jaja nincs a kisullyamban... :/ Nem hánytam oda a feladatot és nem kértem senkit, hogy oldja meg, csak a feladat szövegét idéztem szó szerint, illetve megkérdeztem hogyan lehet megoldani ezt...
2016. márc. 24. 13:59
 26/47 anonim ***** válasza:
Ehhez képest MÉG MINDIG képtelen voltál egyáltalán egy nyelvet írni.
2016. márc. 24. 14:14
 27/47 anonim ***** válasza:
Végül hogy segítettek a válaszok a megoldásban? Mert még másolni sem tudsz. KisuJJamban phaszom!
2016. márc. 24. 14:16
 28/47 anonim válasza:

>nem kértem senkit, hogy oldja meg

>Egy egész program kellene.

Haver, ellentmondást látok a szavaidban.

2016. márc. 24. 16:47
 29/47 tabaki ***** válasza:

"ellentmondást látok a szavaidban"

Nincsen abban, csak büszkeség, igazi vastagnyakú kálomista virtus: Hogyha vóna, jó vóna, de rimánkodni, porban csúszni nem fogok előttetek.

"Nekem a kérés nagy szégyen,

adjon úgy is, ha nem kérem."

(Nagy László)

2016. márc. 24. 17:36
 30/47 A kérdező kommentje:

(C++ m1)

Az az igazság, hogy ha előbb cselekedsz, mint gondolkodsz, és ezzel sértő vagy, és az alapján, amiket írsz automatikusan azt gondolom, hogy gyökér vagy. Ez az első benyomás. Ha továbbra is fokozod, akkor ez bennem véleménnyé válik. Ezek után pedig szép lassan megismerem egy részed (negatív élmény). Próbálnék a jóízlés határain belül maradni és "alázatos" lenni, de amit adsz, azt kapsz... :)) byebye

2016. márc. 24. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!