Készíts programot, amely bekér 50 számot és kiszámolja a negatívok szorzatát illetve a pozitívok összegét. - hogyan lehet megoldani?
1) Igen "felhagyott feladat" volt NEKEM, amit lévén, hogy nem igazán értettem, segítséget kértem. Aki nem akar segíteni nem válaszol. Te válaszoltál, de nem segítettél ezzel. Aki a válaszával segített annak nagyon szépen köszönöm, és ha ma egy ember minden kis emberi jószándékból tett segítségért pénzt vár az szomorú. Erről szól az oldal: kérdés-válasz.
2) Ami a te témádat illeti semmi köze a számítástechnikához, ez már egy más kérdés, amit nem itt kellene megvitatni.
:) #thuglife?!
>nem kértem senkit, hogy oldja meg
>Egy egész program kellene.
Haver, ellentmondást látok a szavaidban.
"ellentmondást látok a szavaidban"
Nincsen abban, csak büszkeség, igazi vastagnyakú kálomista virtus: Hogyha vóna, jó vóna, de rimánkodni, porban csúszni nem fogok előttetek.
"Nekem a kérés nagy szégyen,
adjon úgy is, ha nem kérem."
(Nagy László)
(C++ m1)
Az az igazság, hogy ha előbb cselekedsz, mint gondolkodsz, és ezzel sértő vagy, és az alapján, amiket írsz automatikusan azt gondolom, hogy gyökér vagy. Ez az első benyomás. Ha továbbra is fokozod, akkor ez bennem véleménnyé válik. Ezek után pedig szép lassan megismerem egy részed (negatív élmény). Próbálnék a jóízlés határain belül maradni és "alázatos" lenni, de amit adsz, azt kapsz... :)) byebye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!