Ugyanúgy mint Delphiben. Elmented egy 'maradék' változóba amit beírtál,ezt elosztod 2-vel (mod -t )használva, ezután a 'hányados' változót elosztod ugyanúgy kettővel, viszont most a div -et használod. Aztán pedig csak ki iratod mindig a maradékot,visszafelé. Remélem tudtam segíteni.
2016. márc. 16. 18:28
2/20 anonim válasza:
Előző vagyok,annyival kiegészítem hogy ezt mind egy for ciklusba rakod, illetve beleraksz egy olyat, hogy ' if(hanyados == 0) { exit; } ( C#be nem tudom hogy van lépjen ki a ciklusból,azt hiszem break; ) ez arra van, hogy mikor 0 a hányados akkor azt ne osztja el,hanem lépjen ki a ciklusból.
2016. márc. 16. 18:29
3/20 anonim válasza:
Convert.ToString(szám, számrendszer);
2016. márc. 16. 18:30
4/20 anonim válasza:
Utolsó, amit te írtál az tudtommal, csak arra van hogy Integert Stringre alakítsa át.
2016. márc. 16. 18:35
5/20 anonim válasza:
És miből mibe kell? Stringből Stringbe? Mert hogy az int nem tud ábrázolni számrendszereket, az csak egy érték.
De ahogy elnézem az #1-es válaszodban is számot alakítottál szöveggé. (???)
2016. márc. 16. 18:50
6/20 anonim válasza:
"De ahogy elnézem az #1-es válaszodban is számot alakítottál szöveggé."
Rosszul nézed.
2016. márc. 16. 19:05
7/20 anonim válasza:
Első voltam, így van.
Ott csak val függvénnyel beolvasol pl. Editből amit integerben tárolsz, ott nem nagyon alakítgatok ide oda, már csak a végeredményt alakítom Stringgé mikor ki iratom.
2016. márc. 16. 19:24
8/20 anonim válasza:
"Rosszul nézed."
Robinka nincs jobb dolgod?
2016. márc. 16. 19:24
9/20 anonim válasza:
Nem mondott hülyeséget, az igaz, hogy nem mondta el miért, de tényleg nem alakítottam Int -et Stringre és fordítva, csak legvégén mikor ki iratod. Addig pedig csak integerrel dolgozol.
2016. márc. 16. 19:26
10/20 anonim válasza:
Van egy Integered (vagy Stringed amit Integerré alakítasz). Számolsz, majd kiírsz egy szöveget. Nyilvánvalóan, hiszen csak stringet tudsz kiírni, int-ben nem is létezik a számrendszer fogalma. Ezért nem értettem hogy mire vonatkozott a következő mondatod, de úgy tűnik annyira te se:
"Utolsó, amit te írtál az tudtommal, csak arra van hogy Integert Stringre alakítsa át."
Robinka pedig szokásosan trollkodik itt, gratulálok neki. Nem kell vele foglalkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!