Miért nem látom mik a hibák? (FreePascal)
Figyelt kérdés
Telepítettem a Pascalt és alapjáraton semmit nem állítottam át benne. Ennek ellenére ha hibás a kód akkor nem írja ki hogy hányadik sorban van a hiba és, hogy mi az, pedig úgy tudom ezt magától meg kéne csinálnia. De csak egyszerűen nem fut le.
Valaki tudna segíteni, hogy hol kell beállítani, hogy ezt jelezze?
2016. márc. 1. 15:09
1/6 ejbenjaro válasza:
Honnan tudod, hogy nem fut le?
2/6 ejbenjaro válasza:
Milyen IDE-t használsz kódszerkesztésre? Hogyan fordítod a kódot?
3/6 anonim válasza:
Telepítsd a lazarust. A freepascal már benne van. Abban látsz majd mindent.
4/6 tabaki válasza:
Jó a Lazarus, de szerintem a többi IDE is visszaadja a hibaüzeneteket. Ha meg a fordítótól nem kap, akkor az sem.
A kódot is közölhetnéd, lehet, hogy olyan logikai hiba van benne, amelyet a fordító nem vesz észre.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mit csinál és hogyan, de azt írja, a nyilvánvalóan hibás kódra sem reagál a fordító.
A szemantikai hibát persze nem veszi észre, de gondolom a kérdező nem erre gondolt.
Itt egy kép a lazarusról.
6/6 A kérdező kommentje:
Egyértelműen hibás kód volt. Nem tudom mi baja volt, de eltávolítottam az egészet, leszedtem a legújabb verziót és így már jó. Köszönöm a segítséget mindenkinek:)
2016. márc. 2. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!