Hogy lehet, hogy miden semmi hiba üzenet és az oldal még sem töltődik be?
Egy plural-sight -os kurzus. Spring-JPA-Hibernate példaprogramáról van szó. Vagyis csak letöltöttem, updateltem a mavennel elinditottam a tomcatet de semmi.
( IDE spring STS).
Fura, hogy legelőször megy, de a haladóbb részek után mar nem megy. 404 error a browserben de consolban semmi hiba.
Akkor a logban lesz hibaüzenet.
(Távgyógyítani nem egyszerű dolog konkrétumok nélkül, csak mondom.)
#1 vagyok
Amúgy ha a Tomcat dobja a 404-et, akkor egész egyszerűen nem azon az URL-en próbálod megnyitni az appot, ahol elérhető valójában.
végre valami :
HTTP Status 500 - Servlet.init() for servlet fitTrackerServlet threw exception ???
javax.servlet.ServletException: Servlet.init() for servlet fitTrackerServlet threw exception
org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:503)
org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:103)
org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(AccessLogValve.java:950)
org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:421)
org.apache.coyote.http11.AbstractHttp11Processor.process(AbstractHttp11Processor.java:1070)
org.apache.coyote.AbstractProtocol$AbstractConnectionHandler.process(AbstractProtocol.java:611)
org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$SocketProcessor.run(JIoEndpoint.java:316)
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
org.apache.tomcat.util.threads.TaskThread$WrappingRunnable.run(TaskThread.java:61)
java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!