Vb. net mysql connection error?
Sziasztok egy kerdesem van hozzatok. Eloszor is anyit hogy a hostinger.hu nal regiztem csinaltam egy mysql-t stb: [link]
Ezeket be is irtam az vb.net es kodom hoz es nem akar mukodni :/
VB kod:
mysqlconn = New MySqlConnection
mysqlconn.ConnectionString =
"server=mysql.hostinger.hu;userid=u593609908_zsolt;password=Jelszavamatnemadommeg;database=u593609908_users"
Try
mysqlconn.Open()
MessageBox.Show("OK")
mysqlconn.Close()
Catch ex As Exception
MessageBox.Show(ex.Message)
Finally
mysqlconn.Dispose()
End Try
es azt irja fojton hogy: [link]
Miert van ez ? Pls segitsetek.
sajnálom hogy nem tudok segíteni de szeretnék csak nem értek hozzá.
azért itt van még1 link hátha tudsz puskázni belölle: [link]
na msot megy :) meg 1 kerdes, csinaltam egy bejelentkezest az is megy de mindig az az erroromat dobja ki hogy hibas nev/jelszo Ez nem is baj mivel meg semmi felhasznalo nincsen, a regisztraciot leneztem netrol de nem megy ezzel mi a gond ?
Dim myAdapter As New MySqlDataAdapter
Dim myCommand As New MySqlCommand
Dim myData As MySqlDataReader
Dim add As String
Dim connect As MySqlConnection
connect = New MySqlConnection()
connect.ConnectionString = "server=db4free.net;Port=3306; User ID=naruto; password=jelszavam; database=narutoonline"
Dim usercheck As String = "SELECT Username FROM users WHERE username = '" + TextBox1.Text + "'"
Try
connect.Open()
Catch myerror As MySqlException
MsgBox("Error connecting to database. Check your internet connection.", MsgBoxStyle.Critical)
End Try
Try
myCommand.Connection = connect
myCommand.CommandText = usercheck
myAdapter.SelectCommand = myCommand
myData = myCommand.ExecuteReader
Catch ex As Exception
MessageBox.Show(ex.Message)
End Try
If myData.HasRows = 0 Then
add = "INSERT INTO users (username, password) VALUES('" + TextBox1.Text + "','" + TextBox2.Text + "')"
MsgBox("sikeres regi")
Else
MsgBox(TextBox1.Text & " is being register, try again.", MsgBoxStyle.Information)
End If
connect.Close()
Ki is irja nekem h regiztem de nem adja a tablaban a username es a password hoz sem az adatot
Távoli hozzáférés tiltva.
Valószínű ingyenes tárhelyet használsz.
Megoldás a PHP nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!