C video youtubeon mennyire jo szerintetek, magyar kommentárral?
2016. febr. 11. 13:28
1/3 anonim válasza:
maga a tananyag minősége a kérdés, vagy a hang minőség?
22F
2/3 anonim válasza:
Kb 20-25 percet néztem belőle beletekerve bizonyos témakörökhöz. Szakmailag valamivel jobb mint a számos hozzá nem értők által készített C-t tanító videó, de közel sem tökéletes. Rengeteg pontatlanságok és nagy hibákat is véltem felfedezni a 20 perc alatt. És ezen az sem segít hogy az angol szavakat németül ejti ki és C++ környezetet használ mert elmondása szerint a C nyelv teljes mértékben kompatibilis a C++-szal és ami igaz C-ra, az igaz lesz C++-ra. A pointereket és a tömböket erősen keveri ami a multidimenziós tömböknél nagyon látszik, ahol számos szintaktikai hibát próbál helyesnek bemagyarázni. Én továbbra is azt mondom hogy egy jó, szakmailag elismert könyvnél nincsen jobb, de ha valaki videóval szeretne tanulni akkor ez nem egy rossz választás. A anyag viszont nagyon tömény, négy és fél óra alatt ledarálta az egész C nyelvet. Rengeteg önálló gyakorlás szükséges ahhoz, hogy az ember az ott elmondott egyes témaköröket megértse.
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
esetleg tudnatok neten elerheto C leirast ahol vannak pelda programok is.. Nem vagyok teljessen kezdo, szinktaktikat evekkel ezelott ismertem...most viszont fel kene frissitenem ezt.
2016. febr. 11. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!