Csabatron kérdése:
Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Már utána jártam de meg nem kaptam meg mi a hiba és nagyon kéne a segítség. Visula Basic-ben írom.
Kép: [link]
2016. febr. 11. 11:19
2/3 anonim válasza:
Sajnos a kódban pont a lényeg nem látszik. Másold be a teljes ConnectionString-et, illetve ellenőrizd hogy nem írtál el e benne valamit. Ha minden rendben van a ConnectionString változóval akkor az #1-es válaszoló által linkelt megoldást hajtsd végre.
Én a Source köré biztosan raknék idézőjelent mert az elérési útban van szóköz, lehet hogy ez megoldja:
Source='elérési út'
vagy
Source=\"elérési út\"
Extended propertiesnél is hasonlóképen ha van ott szóköz (ez nem látszik a képen).
3/3 anonim válasza:
Még valami. Ebben nem voltam biztos de utána nézve az nem Source hanem Data Source elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!