Tudnatok segiteni SQL alapokban?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 12:13
11/20 anonim válasza:
Nincsen "alap parancs összetétel". Sajnáljuk.
12/20 A kérdező kommentje:
Meg ne mondd mar, hogy kinek milyen palya valo 11-es . Behalok, valaki feltett egy kerdest ( igaz kitorlodott a magyarazat, valami miatt) es egybol, ha nem talalod ezt a neten meg akkor ez a palya nem neked valo szovegek! Honnan tudod, hogy mi lett volna kerdes? Honnan tudod, hogy nem tanuja az ember mar ezt pl pont errol az oldalrol mar egy ideje! Nem te nagy Neumann Janos, te egybol kijelented barkirol, ez nem neked valo! Mi kozod lenne neked a sql nyelvhez, ez csak a kivalasztottaknak valo, mint te! Pf felkelsz ma es megkerdezed a szuleidet , hogy valoban akartak-e teged? Vagy csak becsusztal, mert ilyen kis ge...ci mint te mindig vmi veletlen muve!
2016. febr. 10. 07:41
13/20 anonim válasza:
De mondd már meg, miben kellene segítség!
14/20 anonim válasza:
Kérdező, neked amúgy mi baj van az agyaddal?
15/20 A kérdező kommentje:
13-as, annyiban szerettem volna a nagy enigma kodolok segitseget kerni, hogy ha valakinek van egy egyszeru peldasora, gerince, a fobb parancsokbol, amit memorizalni kell, annak orultem volna, amit ha kiirok magamnak folyamatosan tanulhatnam, a tanulnijo.uw.uh-t olvasom az sql alapoknal, ott van par pelda, de pl sokszor nem tudom , miert lesz Null vagy not null az adott ertek. De hogy maradjunk a keresnel, az ilyen create table (nem) ; .... Parancsok lennenek jok, esetleg, amik mar nincsennek fenn a tanulnijo-n.
2016. febr. 10. 10:47
16/20 anonim válasza:
Neked az itt lévő dolgokra van szükséged:
17/20 anonim válasza:
utálod a fotelharcosokat de előadtál egy igen jól képzett fotelharcost 2 hozzászólásodban is.. járj kezelésre, békélj meg önmagaddal,játssz kevesebb agresszív videojátékot jobb lesz és nem támadsz le mindenkit az interneten aki segíteni akar.
18/20 anonim válasza:
Meg kéne tanulni kérdést feltenni.
"Kérdésed konkrét legyen! Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!"
19/20 A kérdező kommentje:
16 os a link amit küldtél nem nyitja meg a böngészöm, mert veszély forrásra hivatkozik, azt irja, h my connection is not private
2016. febr. 10. 17:09
20/20 anonim válasza:
Kattints a Speciális-ra, majd a Továbbra. Azért a Debreceni Egyetem szervereitől nem kell félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!