Vb. net ftp upload?
Sziasztok, jelenleg egy bejelentkezes es regi dolgot csinalok, a bejelentkezes megvan es mukodik minden, ami anyit tesz hogy: van a usernam es a jelszo. Az ftp pl.: [link] na ugy csinaltam meg hogy
My.Computer.Network.DownloadFile(" [link] users/" & TextBox1.Text & "/" & TextBox1.Text & ".txt", "C:/Users/Public/Documents/user.txt") ez anyit tesz hogy letolti a txt fajlt ha jol adod meg a nevet, ugyebar minden felhasznalonak van sajat mappa amiben ugyan azon a neven mint a mappa van egy txt fajl amiben a jelszo talalhato. Ha jol adod a nevet letolti ezt ahoz a felhasznalohoz megnezi hogy a megadott jelszo egyezik e abban a txt fajlban levovel. ha igen belep a kovi form ra ha nem akkor kiirja h hibas adatok.
A regit ugy szertnem hogy : erre az ftp szerverre feltolt egy mappat aminek az a neve amit megad username nek, abba a mappaba beletolt egy txt fajlt aminek az a neve mint a username nek. ennek a txt fajlnak az lessz a tartalma ami a jelszó. De ha mart letezik olyan mappa akkor nem tolti fel hanem ki irna hogy letezik ilyen user. Hogyan csinalom meg ezt ?
UI. Nem mysql el akarom mert nekem igy kell pontosan mert meg ott lesznek adatok mint a pénz stb, es igy konyeden tudom valtoztatni :) a jelszo titkositva lessz vagyis senki nem jon majd ra meg nem is tudnak majd feljutni az ftp re mert ott is van egy index fajl ami nem engedi be a latogatokat hanem 0.1 ms alatt átdob a googli ra
Hogyan csinalom meg ezt ? LEci segitsete

Így sehogy ne csináld meg, mert ez tragikus és borzasztóan könnyen támadható.
Normálisan adatbázissal csináld meg

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!