Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Bloggerbe szerettem volna...

Bloggerbe szerettem volna facebook képpontot illeszteni, nem sikerült! Aki ért hozzá segítene?

Figyelt kérdés
Először egy vesszőt hiányolt (Hiba történt az XML-tartalom elemzésekor.661. sor,55. oszlop: The reference to entity "ev" must end with the ';' delimiter. ) Pótoltam, utána pedig ezt írta ki:Hiba történt az XML-tartalom elemzésekor.661. sor,56. oszlop: The entity "ev" was referenced, but not declared. Teljesen elakadtam...

2016. jan. 6. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:

A 26. sorban lesz a hiba.

Nézd csak meg azt a deklarációt!

2016. jan. 6. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Hint: nincs varázsgömbünk, tedd fel valahová az XML-edet, ha konkrét segítséget szeretnél. :)
2016. jan. 6. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Mutatja, hogy mi nem tetszik neki, de nem tudom mit írjak át :( Az az igazság, hogy nem értek hozzá... Elvileg ez egy kész html szöveg, facebook generálta és csak be kellett volna másolni a megfelelő helyre a bloggeren. Nem tudom hogy néz ki a hiba és hogy javítsam... Ebben tudsz segíteni?
2016. jan. 6. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi Hint, küldtem privit :)
2016. jan. 6. 19:32
 5/6 ejbenjaro ***** válasza:
A blogger ma engem is szívatott ilyesmivel. A gond az volt, hogy a szövegben volt &-jel ezt kellett kicserélni ennek html megfelelőjére ami ugye &_a_m_p_; (az _ jeleket ki kell venni belőle, mert az a gyanúm, hogy GYK kigyomlálja a html kódot).
2016. jan. 6. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Juhééé, megoldódott, valóban a & jel volt a ludas! Köszi ejbenjaro!!! Magamtól sose jöttem volna rá :)))
2016. jan. 6. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!