Jobb a windows 7 mint az xp? Jobb az xp-nél? Azt hallottam, hogy néhány programot nem ismer fel. Ti hallotattok már erről?
Sajnos a lecserélés nem akarás kérdése :(
Nem azt mondom, hogy a Win7 zsírkirály, de előbb utóbb le lesz váltva az XP is, legfeljebb a Win13-mal (amikor bejött az XP, ugyanilyen gondok voltak, csak a Win98-cal szemben).
Én XP-t, Vistát és Win7-et használok egyszerre. Vistát próbálom hanyagolni, de a Win7-tel sok bajom nincs. Gyors a gépemen, illetve nekem tetszenek az új funkciók is benne. Valamennyivel több erőforrást igényel, de sajnos a tendencia azt mutatja, hogy az új szoftverek új hardvereket igényelnek.
Ha van egy viszonylag erős géped, akkor megéri kipróbálni, tekintve az ingyenes XP módot, amit kicsit okosabb verziókhoz adnak letölthető formában (ez egy teljes értékű XP virtuális gépen, amivel tudod használni az egyébként Win7-tel nem működő szoftvereket, hardvereket). De persze ehhez kell a megfelelő processzor is (nem csak teljesítményben, de a hardveres virtualizációt is tudnia kell). Nekem így minden megy gond nélkül, bár igaz, hogy a "régi" progikhoz kell az XP-mód.
Százszor jobb, mint az xp. Persze, több a rendszerigénye, de újabb oprendszer is persze, és igen, 1 giga ramot eszik, meg a prociból is többet zabáll, de ugye 2010-et írunk, nem 2001-et, amikor az xp volt a new. Akkor is azt mondták, hogy a w98 az igazi, mert kissebb ramot eszik. Amúgy minden progi elfut rajta(.exe jobb klikk, tulajdonságog-kompatibilitás-egészen win95-ig vissza mehetsz.) Ennyit arról, hogy nem indul el rajta minden cucc.
Akinek meg hulladék a gépe, akkor ne a w7-et köpködje, hanem ezt írja: biztos jó, de nekem nem jó, mert kicsi a gépem hozzá, ezért maradok az xp-nél. De akinek megvan a vasa, az próbálja ki, mert 10 év eltelet az xp kiadása óta, és azóta sokat fejlődhetett.
sziasztok!
Köszönöm mindenki kommentjét. hasznos volt számomra mind.
nekem most lesz új gépem, 2 giga ram, 160 giga meória...
remélem ezen jól fog menni, ugyanis xp-t már nem skerült beszéreznem se.
jövő héten teszi fel egy ismerősöm, majd kiderül minden :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!