Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kell programot irni?...

Hogyan kell programot irni? Sokat segitene.

Figyelt kérdés
Elektro szakra járok és 2. félévtől elkezdünk programot irni.. Ez nem is olyan nagy baj,de nekem félévkor programozásból intőm van és valahogy ki kell javitani és a tanár szerint pprogramirásával kitudom javitani. Mi a Visual Studio C++ -t fogjuk használni,jol jönne egy kis segitség,hogy mikor elkezdjük tanulni legyen hozzá fogalmam.köszönöm. :)

2015. dec. 28. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Pontosan mit is szeretnél tőlünk? Ezt nem lehet így leírni. Keress rá google-ben, biztosan találsz leírásokat.
2015. dec. 28. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem. Ha csak most kezditek tanulni, akkor eddig milyen programozás volt? Vagy eddig nem MSVC C++ volt, hanem más?

Amúgy szívesen segítenek itt sokan, de konkrét kérdést tegyél fel, mert gyorstalpaló tanfolyamot itt nem fogsz tudni kapni. :)

2015. dec. 28. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
2015. dec. 28. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne..., TheHUNTutorials-t ne.
2015. dec. 28. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor ne.

Egyébként mi a baj vele?

2015. dec. 28. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:

:) Néhány havonta szóba kerül itt:

- innen az #5-ös válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..

- innen pedig a #6-os:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..

2015. dec. 28. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Áhh értem.

Én nem sokat "tanultam tőle, csak egy délután olyan szinten untam magamat, hogy leírtam vagy ~15 videóját visual studioba, pedig nem is programozok. Csak kíváncsi voltam hogy működik. Bár, tényleg eléggé értelmetlenül magyarázta a dolgokat.... (de az is igaz, hogy ennél jobbat nem találtam YT-n, ami magyar.)

2015. dec. 28. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Van egy olyan könyv, hogy Programozzunk C++ nyelven, bár nekem kezdőként nem sokat segített.

Van még a 24 órás könyv, az nem volt a kezemben.

Az alapokhoz:

[link]

Ez itt a BME-ről van:

[link]

2015. dec. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!