Hogyan kezdjek el irni egy olyan programot ami egy weboldalon egy szovegmezobe irt szoveget egy gomb megnyomasakor elmenti egy . Txt fileba?
talaltam valami hasznalhato alapot, facebookot vettem alapul mert az kozismert.
Nem egészen értem, hogy mit akarsz elérni. Szeretnéd az oldaladon lévő textboxba beírt szöveget egy "submit" gomb megnyomására fájlba menteni a szerveren?
Amit találtál, az egyszerű bejelentkezésre, majd az oldalon talált képek gyűjtésére való.
Nem. Csinálsz egy form-ot egy textarea input-tal, majd PHP-vel(vagy amilyen back-end nyelvet használsz) generálsz egy fájlt a kapott tartalommal.
Ehhez természetesen tisztában kell lenni a webes alkalmazások fejlesztésének az alapjaival, nem tudom, hogy mennyire vagy képben.
Más felhasználók inputját szeretnéd gyűjteni egy nem általad üzemeltetett oldalon?
Ehhez egyrész sokkal jobban tisztában kell lenned dolgokkal, másrészt elég nagy biztonsági résnek kell lennie hozzá az oldalon.
Arról nem is beszélve, hogy illegális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!