Valakinek valami ötlete, hogy mi ez?
Tumblr-en a saját posztjaim között egy csomóba került soronként ilyen, és hasonló:
<br data-reactid=".243.$<1416010646441=22154832879-2001349297@mail=1projektitan=1com>.2:0.0.0.0.0.0.$end:0:$75:0">
Lehetséges, hogy ez a megadott címre soronként elküldi amit írtam? Nem értek az ilyenekhez, de gondolom valamelyik böngészőm lett megfertőzve valami szarral, hogy figyelje, hogy mit írok. De igazából tényleg fogalmam sincs. Ha esetleg bekaptam valamilyen vírust, hogy tudok utána járni és eltüntetni manuálisan?
Amikkel netezni szoktam (ha esetleg számít):
Android kitkat-ről chrome
Linux mint-ről firefox és chromium
Win 8.1-ről firefox és epic browser
Ha valakinek van konkrét ötlete/tippe, nem baj, ha hosszú, bonyolult, vagy szakértelmet igénylő eljárás, csak érthetően írja, és akkor azt nagyon szépen megköszönöm. :)
Ha a fenti kód kevés, akkor jelezd és bemásolok egy csomót, de mind ehhez hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!