Roli96 kérdése:
Meglehet oldani hogy egy játék amit egérrel lehet irányítani azt fejmozgás irányítsa?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok mint pl az "oculus "
a terv az lenne hogy egy MPU6050 es gyroscopeval érzékelném a mozgást, és usb-n keresztűl kapná a gép a jelet.
meglehet oldani? nem feltétlen kell usb-nek lennie
2015. dec. 6. 15:42
2/5 A kérdező kommentje:
és mennyire bonyolult?
usb-s verzió?
mert én pl a minecraftra gondoltam, mert láttam az támogatja elvileg
2015. dec. 6. 23:20
3/5 anonim válasza:
szemüveggel gondoltad? csak mert ha elfordítod a fejed, nem látod a monitort.:)
4/5 A kérdező kommentje:
ugy gondoltam igen, látom mert folyamatosan a tvre nézek majd, tehát nem hajtom le teljesen fejem :D
arduinoval gondoltam hogy megoldom, de tény egy oculussal jobb lenne, de arra nincs pénzem :D
2015. dec. 7. 16:07
5/5 anonim válasza:
Hiába emeled ki a kérdést, nem véletlenül nem kaptál használható választ, számodra ez a fejlesztés abszolut esélytelen.
Tanulj programozás alapozást és térj vissza a dologra 5 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!