Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Honnan lehet letölteni a...

Honnan lehet letölteni a visual c# expresst?

Figyelt kérdés

Ha beírom a keresőbe, nem ad ki semmit és csak hivatalos oldalról tölteném le...a többi meg lehet vírusos, amit azért kihagynék.

Vagy fogták és kivégezték a visual c#-t, hogy ne lehessen használni?

Egy oldalról erre visz el:

(az oldal:

[link]

Részlet:

Visual C# 2010 Express (Windows Vista, 7 -hez ajánlott)

)

[link]

Csak c#-ben fejlesztenék.

A "sima" visual studio akad, leáll. Eredeti windows7 van, frissíteni 10-re nem tervezek.

2015. nov. 9. 21:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

[link]

Már Community-nek hívják a Visual Studio ingyenes verzióját, nem Expressnek. A Microsoft terméke, a Microsoft oldaláról lehet letölteni. A C# ennek a része.

2015. nov. 9. 21:09
 2/20 A kérdező kommentje:

Köszi, de ezzel nem vagyok előrébb. :(

Volt egy program, amit visual c#-nek hívtak, jól bevált.

A 2015-s visual studio-t letöltöttem, de nem nagyon jó...nyitok egy új projektet, pl és még nem is lehet arrébb húzni az alkalmazást egérrel, ha rákattintok, akkor semmi.

Kiírja, hogy "busy" és ennyi.

2015. nov. 9. 21:32
 3/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk, várd meg amíg betölti a dolgait?

Évek óta visual Studio-t használok (még 2008 Expressel kezdtem, most 2015 Pro-t használom) és remekül üzemel, ott vigyorog benne a C# mint az elmúlt 8 év bármelyikében...

2015. nov. 9. 22:21
 4/20 A kérdező kommentje:
És meddig várjak?:D Perceken át?
2015. nov. 10. 00:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

# 4/4 Időpont ma 00:55

Az első indítás beletelhet néhány percbe, konfigurációtól függően akár negyed órába is.

Commodore 64-en meg néhány évig is.

2015. nov. 10. 07:41
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát, nem első indításról van szó. XD
2015. nov. 10. 13:05
 7/20 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 13:05

Kezd érdekes lenni. Mondj már egy konfigurációt, milyen géped van? Olyan gépen, amin el se kéne induljon 1-2 perc szokott lenni a "sokadik" indítás, de azon a minimalista verziójú win7 is éppenhogy eldöcög...

Egyébként pedig szerintem legrosszabb esetben küldj egy emailt a magyarországi microsoftnak, nekem segítőkészek voltak mindig. :-)

2015. nov. 10. 14:22
 8/20 A kérdező kommentje:

Laptop.

4 gb ram,

64 bites win7,

intel hd graphics és 2 magos cpu 1.4ghz-ezl (egy darab 1.4ghz)

Most fél órán át vártam arra, hogy kreáljon egy új projtektet (egész pontosan 35 perc) és sehova nem jutott.

Szóval ezért szeretném a régi visual c#-t, mert az legalább ment.

2015. nov. 10. 18:35
 9/20 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el a "régi visual c#"-ot, inkább old meg a problémát. Biztos van oka amiért nem megy, hiszen másik ezernek pedig működik. Én szerintem valamivel összeakad.

Próbáld kikapcsolni a git source controlt, vannak akiknek megoldotta a problémát mert ez összeakadt más szoftverekkel a gépen.

Tools->Options->Source Control

A current source control plugin-t állítsd None-ra.

2015. nov. 10. 19:31
 10/20 A kérdező kommentje:

Kösz a tippet. 19:44kor indult a "projekt kreálás".

Kiírja, hogy elfoglalt...ez se jött be.

19:51 és még mindig nem.

Majd ha lesz 10 ghz 12 magos cpu-m, 32 giga ramom, 9 tb-os winyóm, 20 gigás graf kártyám,majd akkor talán jó lesz. :D

2015. nov. 10. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!