Visual c# / Winform App segítség? Projektfeladathoz kellene.
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a Form "Opacity" tulajdonságát lehet állítani. De azt hogy érhetem el hogy a Form áttetsző legyen de a vezérlők (button textbox panel label stb) ugyanúgy látható legyen mint amikor a Form Opacity értéke 1, vagyis 100% ? (Windows 7 féle effekt..)2015. nov. 7. 22:02
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok abban biztos hogy ezt WinForm-ban meg tudod csinálni. Hozzáteszem én kb 2 alkalmazást csináltam formban, minden mást WPF-ben, sokkal szabadabb a dolog. Szerintem azért nem mehet így, mert a WinForm modellje alapján a window childrenjei a controlok, és a parenttől való öröklés miatt felülírja a controlok tulajdonságait a parent tulajdonságának a megváltozása, de mondom, én nem foglalkoztam sokat formokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!