Ha szeretnék csinálni egy online űrstratégiai játékot mint pl az ogame akkor miben kéne tudnom programozi?
Figyelt kérdés
Amelyik nyelvet javasoljátok azt honnan tudom gyorsan könnyen elsajátítani (lehetőleg magyar oldalak vagy leírások legyenek) ha abszolút kezdő vagyok programozás téren?2010. márc. 18. 12:30
3/6 anonim válasza:
C++ ? hm? valamit félrenéztél "kollega"...
4/6 A kérdező kommentje:
Eddig oké! De ezekből melyik a legegyszerűbb és honnan tudok hozzá magyar nyelvű anyagot letölteni?
2010. márc. 18. 14:07
5/6 anonim válasza:
nem érted kérdező.
amit írtam (első vagyok) az mind alap és kell.
a html-css a megjelenítéshez kell, amit a böngésző megkap.
a javascript az a prog nyelv ami a böngészőben fut le a kliensnél.
a php pedig a mag ami a szerveren fut.
mysql pedig az adatbázis.
ezek közül mindegyiket el kell sajátítanod ha akarsz valamit.
html-ből én az xhtml-t javaslom, bár sokak szerint a html 5 lesz az isten. erre találsz ezer magyar leírást a neten.
javascriptre is(nem egyenlő a JAVA-val)
css-re úgyszintén.
php-ra és mysql-re is. de php-ra pl javaslom a PHP 24 óra alatt könyvet, valahol meg fogod találni a neten azt is.
ha programozni, főleg ha webfejleszteni akarsz, akkor képesnek kell lenned megtalálni ami kell. indulj a google felé;)
6/6 anonim válasza:
Abszolút kezdőként ne álmodozz arról hogy egyből online stratégiai játékot csinálj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!