Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a hiba benne mert akarmit...

Swagaster kérdése:

Mi a hiba benne mert akarmit csinaltam ott a switch-nel mindig azt irta ki hogy baj van es nem engedette hogy lefutassa a programot?

Figyelt kérdés

#include <iostream>

#include <cmath>

using namespace std;

int main()

{

double r,a,b,c,d,f,pi=3.14159,n=4;

cout<<"Ez a program kiszamol par dolgot a gombbel kapcsolatban !"<<endl;

cout<<"Elsonek add meg a gomb sugarat!"<<endl;

cin>>r;

cout<<"Nyomd meg az 1-es gombot ahoz hogy kiszamolja a gomb felszinet, \n0-ast ha akarod latni a tovabbi valaztekot! :P!"<<endl;

cin>>a;

switch (a) {

case 1:

cout<<"A gomb felszine "<<n*pi*r*r<<endl;

break;

case 2:

goto 24;

break;

default:

cout<<"Rossz szamot nyomtal !"<<endl;

}

}

meg van tovabb is azert van fent olyan sok integer csak annak semmi ertelme hogy lerjam ha mar ott nem enged tovabb ! :O

Bocsanat ha hulyeseget irtam :)

2015. okt. 31. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit írt ki pontosan a fordító?

A goto-zást pedig felejtsd el.

2015. okt. 31. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:

A goto-t rosszul használod. Cimkét kéne tenned az ugrás célhelyére, és akkor goto cimkenév. Pl.:

switch (a) {

case 1:

cout<<"A gomb felszine "<<n*pi*r*r<<endl;

break;

case 2:

goto ide;

break;

default:

cout<<"Rossz szamot nyomtal !"<<endl;

}

ide: //ide akarsz ugrani

2015. nov. 1. 00:28
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom a goto-val kapcsolatban de a switch-nel nem tudom mert nem enged soha tovabb! peddig nincs semmi baj vele nem tudom milyen problema lehet es meg egy keresem van nem tudjatok megmondani hogy hozzam vissza ott alol azt az ablakot amek mindig megmondta hogy mi a hiba stb. A valaszokat elore is koszonom ! :)
2015. nov. 1. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!