Get base address from client. Dll?

#9: Mivel a Python nem 'része' a Windowsnak ezért istenigazából egy '*.py' fájlt nem nagyon lehet magában univerzálisan hordozni a windows-os gépek között. Ha meg hozzápakolod a cuccost akkor el kell dönteni, hogy megéri-e. Minden elismerésem a Gimp és nagyobb, komolyabb programok fejlesztőinek, így már megéri a sok 'járulékos dolog'.
Félreértés ne essék, én nem magát a nyelvet bántom, kiválónak tartom, de csak a maga helyén, ami eddig sajnos a windowsban általánosan nincs meg.
El kell fogadnunk, hogy nagyon sok felhasználó Windows-t használ, amihez 'adott' a .NET keretrendszer így viszonylag kis méretű programokat lehet készíteni. Mondjuk én előnybe részesítem a natív kódot készítő nyelveket, programokat (C++ (Builder), Delphi (7)), de valószínű én 'régi vágású' vagyok.

Idéznék a Prog.hu-ról, Sting-től egy pár mondatot:
"A natív azt jelenti, hogy az az "eredeti", "természetes", "őshonos" formája, módja valaminek.
A "natív alkalmazás" pl. az olyan típusú program, ami közvetlenül futtatható az adott környezetben. Pl. Windows alatt a natív programok azok a szoftverek, amelyek .exe (PE) formátumúak, gépi kódú bináris utasításokat tartalmaznak és közvetlenül a Windows API hívásokkal működnek, mert ezek az "őshonos" futási módok és programozási felületek az adott rendszerben." 'Teccen' érteni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!