Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozás tanulás könnyen?

Programozás tanulás könnyen?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkit, nekem még a programozás új, nem tudok sokat belőle. De annyi sok videót láttam már, nagyon ki szeretném próbálni! Valami tanács? Hallottam már valami "Python"-ról. Tényleg hasznos? Valami tanács, amivel gyorsabban tudok tanulni?

Csak értelmes válaszokat szeretnék. Köszönöm! :)

2015. okt. 28. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem érdemes gyorsan tanulni, az alaposság fontosabb. Ne gondold azt, hogy ha elkezded tanulni most, akkor heteken belül komoly 3D-s játékokat meg nagyobb szoftvereket fogsz tudni készíteni. a Python kezdő nyelvnek nem rossz, sok leírást találsz róla a neten (lehetőleg angolul nézd, hogy szokjad a szaknyelvet), a legtöbb tényleg nagyon alapokról indít (telepítés), javaslom, hogy ne videókból tanulj, mert könyvekben általában jobban körbejárják a témát és az a késöbbiekben kifizetődőbb
2015. okt. 28. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt szokták ajánlani, állítólag nagyon jó, ráadásul ingyen letölthető.

2015. okt. 28. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:

A programozás de minden komoly munka nem elkapkodható. Haladj a saját tempódban, a lelkesedés úgyis hajtani fog.

Programot nem lehet "úgyahogy" jól megcsinálni, vagy tökéletes vagy nem működik. Legyél alapos, kicsit több idő, de hosszú távon ez fog beválni

2015. okt. 29. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, akkor kezdj neki. Fontos, hogy mindent begyakorolj; ne kapkodj!
2015. okt. 29. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:

"Programot nem lehet "úgyahogy" jól megcsinálni, vagy tökéletes vagy nem működik."

Akkor nem láttál még igazi "enterprise-grade" spagetti kódot. :D

2015. okt. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!