Ez most miért nem működik? (PHP)
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne felétek.
Nem most kezdtem a programozást, de mégsem értem ez most mitől nem működik.
Ugye a form elküldése után, ellenőrizni kellene az input értékeit, hogy nem üresek-e.
Na most a feltételt megírom(mint a lent található linken is látszik), de az Istenért sem szeretné kiírni a hibát.
Az empty() függvény nem akar működni valamiért, de fogalmam sincs miért. Ha egyesével írom feltételben az empty()-t akkor valahogy működésre bírható, de ha egy if()-ben van több empty() akkor nem. Pedig régen is ugyanígy írtam a kódjaimat, akkor működött is.
Próbáltam már ezeket a webszervereket(ugyanis localhoston csinálom): AppServ, XAMPP, Winginx, és egyiken sem akart működni.
Ötletek? (bocs, hogy hosszú lett)

implode("<br />", $error);
Ez elé nem akarsz egy echot tenni? Vagy legalább ezt valami értékének megadni?

if($password != $password2){
Illetve itt $password1-et kéne használnod nem simát, mert olyanod nincs, kipróbáltam az előző meg ezzel a javítással és működik rendesen, tehát a bugokat te csináltad, de a logikád működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!