Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez most miért nem működik? (PHP)

Ez most miért nem működik? (PHP)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne felétek.

Nem most kezdtem a programozást, de mégsem értem ez most mitől nem működik.

Ugye a form elküldése után, ellenőrizni kellene az input értékeit, hogy nem üresek-e.

Na most a feltételt megírom(mint a lent található linken is látszik), de az Istenért sem szeretné kiírni a hibát.

Az empty() függvény nem akar működni valamiért, de fogalmam sincs miért. Ha egyesével írom feltételben az empty()-t akkor valahogy működésre bírható, de ha egy if()-ben van több empty() akkor nem. Pedig régen is ugyanígy írtam a kódjaimat, akkor működött is.

Próbáltam már ezeket a webszervereket(ugyanis localhoston csinálom): AppServ, XAMPP, Winginx, és egyiken sem akart működni.

Ötletek? (bocs, hogy hosszú lett)

2015. okt. 24. 15:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Link lemaradt: http:// pastebin (pont) com/1j4EyDWH
2015. okt. 24. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:

implode("<br />", $error);

Ez elé nem akarsz egy echot tenni? Vagy legalább ezt valami értékének megadni?

2015. okt. 24. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:

if($password != $password2){

Illetve itt $password1-et kéne használnod nem simát, mert olyanod nincs, kipróbáltam az előző meg ezzel a javítással és működik rendesen, tehát a bugokat te csináltad, de a logikád működik.

2015. okt. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!