Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tehetek szert arra a...

Hogyan tehetek szert arra a képességre ami majd lehetővé teszi számomra, hogy a meglévő programozási ismereteimmel képes legyek megvalósítani a kitalált projekteimet?

Figyelt kérdés

C++ és c# nyelvet tanultam és sok időm rájuk ment majd amikor azt gondoltam eljött az én időm csalódnom kelett mert nem tudtam kitalálni hogy rakjam össze a tanultakból a programot.

Unity-t és sfml könyvtárakkal próbálkoztam. Unity egyszerűbb volt.

De itt sem jött össze.

Egy feltuningolt amőba és egy felülnézetes lebutított empire earth stílusú 2d stratégia jétékot akartam megvalósítani de az amőba sem ment.

Az amőbát colliderek nélkül akarom megvalósítani mert így nagyobb kihívás.

Mi a megoldás a problémámra?

2015. okt. 15. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Alapokkal kell kezdeni és folyamatosan haladni a nehezebb és összetettebb feladatok felé.
2015. okt. 15. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen hosszan még senki sem kérdezte meg itt, hogy "Hogyan tanuljak meg programozni?" :D

Amúgy igen:

- kezdd az elejéről (algoritmusok, vezérlési szerkezetek, ...)

- olvass OOP-ről

- kombináld, amiket olvasol

- és gyakorolj sokat, egyre nehezedő feladatok megoldásával.

2015. okt. 16. 12:08
 3/3 SimkoL ***** válasza:
Egy-két napja volt kérdés az egyetemi végzettség a programozáshoz. Ott is elmondtam, hogy nekem sajnos nincs, nem lehetett és mennyire visszavetett. Ha programozni nem is tanulsz meg, de kapsz matematikai ismereteket és egy olyan gondolkodásmódot, hogy teljesen másként fogod látni a problémádat. Ha netán egyetem tanulsz és így sem meg akkor hagyd a fenébe mert a matekot vagy az alkalmazott logikát vagy megérted elsőre vagy a büdös életben soha - élettapasztalat - .
2015. okt. 16. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!