C# hogy tudok végigmenni a structure elemein?
Figyelt kérdés
Létrehoztam pl egy dolgozók structuret. Mindegyikhez tartozik név, id. Ha ezeket hozzáadom egy listához, és lekérem a lista elemeit, akkor csak azt kapom, hogy dolgozok.Dolgozok, nem az értékeket. Nekem az kéne, hogy a dolgozo.név és a dolgozo.id ugyan ahhoz a dolgozóhoz tartozik-e (amit beolvasok consoleból). Lista esetén megnézném, hogy ugyan az e az indexük, így viszont nem tudom hogy lehet megoldani.2015. okt. 9. 22:25
1/3 anonim 

válasza:

Dobj fel egy példakódot ide [link] .
2/3 anonim 

válasza:

Override-old a ToString-et és az Equals-t a struct-ban.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez a kód. A feladat egy beléptető rendszer, amit fájlból olvasok be. A fájl egy sora a következőképpen néz ki:
id:név:jelzó:vezető-e
Bekérem a nevet, aztán a jelszót, és aztán megnézem ugyanahhoz a dolgozóhoz tartozik-e. Ezt listával meg tudnám oldani, viszont ajánlották a structot, mert azzal átláthatóbb, így viszont nem tudom hogy tudok végigmenni az adatokon.
2015. okt. 10. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!