C++-hoz értők illetve ráérők! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Programoznom kell, meghatározott időre, de nem teljesen tiszta a kép. 9.-es vagyok, tehát nyilván nem kell nagy tudás a jártasaknak, csak el kellene magyarázni. Aki segítene az légyszíves írjon privátot, vagy kommenteljen ide, és küldök képet meg minden infot. Köszönöm!2015. okt. 8. 17:15
1/3 anonim válasza:
Az oldal lényege az, hogy publikusan kérdez az ember, amire érkező válaszokból bárki tanulhat. Írd le az infót, linket a képhez.
2/3 A kérdező kommentje:
Ok. Tehát a Geany-val kéne írni a programot, és a MinGW-t használni fordítóként. Fel is telepítettem mind a kettőt, viszont nem tudom, hogy mit kell beállítani, hogy MinGW-nél. Vagy hogy honnan látom, hogy már c++-ban csinálom. Ez az első lépés, bocsánat ha hülyeséget írtam, kezdő vagyok.
2015. okt. 8. 18:26
3/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy a geany alapból megtalálja e a MinGW-t, de ha nem akkor ott vannak a MinGW bin mappájában a fordító (g++), a linker (ld), és a debugger (gdb) is, ezek elérési útvonalait kell valószínűleg beállítani. Ha viszont megtalálja, nincs semmi dolgod, írj egy hello world programot, és próbáld lefordítani, nézd meg hogy megy e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!