Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudok 2 fájlt összerakn...

Hogyan tudok 2 fájlt összerakni? Több lent!

Figyelt kérdés

Kicsit értelmetlen a kérdés.Szóval van 2 VPK fájlom.Ugyanaz a 2 kivéve 1 mondat más az egyikben.Egyik az alap másik a modolt fájl(a modolt amiben más a mondat)s ezeket össze szeretném ugymond illeszteni ugy hogy az alapban csak az az 1 montad változik meg más minden ugyanaz marad

Remélem érthető mert bonyolultan irtam

2015. okt. 4. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát... szerintem is elég érthetetlen, a leirtak alapján én úgy értem, hogy a 2 fájl:

alap:

valami

b

modolt:

a

valami_uj

b

Ekkor mire akarod változtatni az alapot?

2015. okt. 4. 08:46
 2/7 A kérdező kommentje:

a 2 nek ugyanaz a neve.az alapban van ez pl: jaj,uj,gta,kag

Az újban ez van:jaj,uj,LTC,kag

na annyi hogy az apalban van 1000 szó az ujban meg ugyanúgy az az 1000 szó csak kb 50 más.Egybemásolni a 2 mappát

hogy a régiben a gta helyett LTC legyen így gondoltam

2015. okt. 4. 08:57
 3/7 A kérdező kommentje:
mert a másolás beillestéssel kicserélem a mappákat de át szeretném írni csak nem könnyü megkeresni azt az 50 szót
2015. okt. 4. 08:58
 4/7 SimkoL ***** válasza:
Cseréld ki a két file-t.
2015. okt. 4. 08:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Sikerült közpen köszi mindent
2015. okt. 4. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én még mindig nem igazán értem, hogy mért akartál erre proggit irni ha csak 2 fájlt kellett 1x kicserélned, de örülök, hogy sikerült:)
2015. okt. 4. 09:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem pont kicserélni kellett.Csak megtudtam hol az az 50 szó amit ki kellett törölni s helyére mást beírni:D
2015. okt. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!