Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudok így megírni egy...

Hogyan tudok így megírni egy DVD-t?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Túlélés törvényei 1. és 2. évadját és úgy szeretném kiírni DVD-re hogy amikor beteszem a lemezt ki tudjam választani az évadot és azon belül a részeket.Nem tudom hogy értitek-e amit kérdezek.
2010. márc. 15. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Convertáld dvd-video-nak, ConvertXtoDvd-vel.

Az elején választhatsz, hogy melyik rész induljon és alapból 5 percenként vannak léptetések...ha erre gondoltál.

Remélhetőleg a két rész beolvasása még "jó" minőséget ad, ha "rosszat" ír ki, ne erőltesd!

2010. márc. 15. 09:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem egészen erre gondoltam de mindegy.Köszi hogy írtál.
2010. márc. 15. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:

hát, először szerintem írd le pontosan a körülményeket...

mert letölthetted a cuccot AVIként, vagy DVDben,nem mindegy.

Ha dvd akkor buktad,az elég húzós meló egy laikusnak...persze nem lehetetlen, de kb 1 oldal lenne mire minden lépést leírnánk...

Ha avi akkor mákod van, van egy jó kis program erre, mondjuk kicsit lassan dolgozik, de a minősége egész jó...

a program ami annó használtam: TMPGEnc DVD Author With DivX Authoring

Ez mostanra átneveződött: TMPGenc Authoring Works

angol, kicsit babrálni kell vele, lehet egyszerű menüd sablon alapján, vagy lehet PRO amit kb te csinálsz meg teljesen alapról (sok idő :( ).

üdv!

2010. márc. 16. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Üdv..

Csatlakozom az első hozzászólóhoz, ConvertXtoDVD-párti vagyok én is!

viszont, a kérdező egy sorozatot szedett le.. Így, ha DVD-ben szeretné kiírni, esélytelen.. .. neki se álljon. Jó, ha 2-3 részt fel tud írni egy korongra, nemhogy évadok közt válogasson :)).. Így, feltételezem,h AVI-ban vannak a részek. Továbblépve, számodra egy olyan menüszerkesztő kellene, ami csilli-villi-n egy adatDVD-n tündököl.. Ha divX-es (márpedig DivX-es) a dvd-lejátszód, totál, de totál felesleges ilyenekkel foglalkoznod.. A lejátszó több mappaszintet kezel, méghozzá egy eléggé egyszerű, de nagyszerű kezelőfelületen. Annyi a dolgod,h mappákban elkülöníted az évadokat. Viszont, azt sem értem kifejezetten,h milyen tömörítésben van az általad megszerzett relase, hogy egy lemezre két évadot ki is írj.. Nho, de, jó: tételezzük fel,h valami wmv,asf,flv,3gp, stb... formátumúak a részek.. :D .. Mit kezdesz vele asztali lejátszón? :$..

Másik, esetleg DL-es lemezre írod .. Akkor a fenti mappázgatás a célszerű;) .. De, ami a lényeg,h DVD-menüt AdatDVD-hez nem tudsz készíteni!

Remélem, segítettem

2010. márc. 18. 01:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen segített az utolsó válaszoló meg mindenki csak annyi a gond hogy a DVD-lejátszóm nem olvassa az AVI-t.Amúgy ráférne mert 4,3GB a 2 évad és egy DVD ugyebár 4,7GB.Tehát köszönöm a segítségeteket:D

Ami meg a DVD-t illeti mindegy:(

2010. márc. 18. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Hali! Egyébként lehet adat dvd-re is menüt készíteni, de még sosem csináltam és valószínűleg nem is fogom. Azért ha valaki kipróbálja írjon az eredményről...:))

[link]

2010. márc. 18. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Na-na-na-na.. ... 4,7 Giga?? .. névlegesen; bizonyára: tanítják az oskolába'.. ..

Túlírással, kissé kockáztatva örülj, ha 4500 Mb-ot kiírsz rá, ami 4,39 Gb ..

Lehet,h DL-es lemezre kell pakolnod; főleg, ha egy képfájlról van szó (iso; bin,daa,nrg, stb..)

Nero-ban kisérletezhetsz a DAO-módban: rövid lezárószakasz (12 Mb); dvd-túlírás engedélyezése (4500 Mb-ig) .. és esetleg sikerrel is járhatsz :)...

2010. ápr. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!