Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-ben igen/nem válasz if...

C#-ben igen/nem válasz if elágazásnál, hogyan?

Figyelt kérdés
A házi feladat, hogy csináljunk egy programot, ami kérdéseket tesz fel, majd kitalálja hogy milyen négyszögre gondoltunk. Pl.: Van párhuzamos oldala? Igen - Nem, és akkor újabb kérdés, csak nem tudom hogyan. És a tanár nem magyarázott semmit MÉG...

2015. szept. 30. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:

A google sem tanított semmit? Azért ez így elég hihetetlen számomra...

[link]

[link]

2015. okt. 1. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szebben is meg lehet oldani, de röviden és egyszerűen akartam, hogy értsd.

2015. okt. 1. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

x==y?true:false

ez komoly?:D

már-már vetekszik a

bool a;...

if (a==true)-val :)

2015. okt. 1. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
azért nem... nem egy szép megoldás, de az "Igen" "Nem" átalakítást gyorsan letudtam. nyilván való életbe nem használ ilyet senki mert átláthatatlan, de egy pár soros kis program esetében azért ne kövezz meg érte :D
2015. okt. 1. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

csak neked csak most:)

[link]

2015. okt. 1. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
közben rájöttem, hogy mire mondtad! :D Először azt hittem az a baj, hogy rövidítettem, de látszik kávé előtt vagyok! :)
2015. okt. 1. 08:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amúgy most kezdtünk programozni, gimi 2. Éve.... És a tanár csak igy random mondta hogy ez a lecke.
2015. okt. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!