Hogyan kell egyszerűbb játékot készíteni HTML5 alatt? Hol érhetőek el ehhez magyar nyelven tananyagok?
Isten őrizz! Nem az van, hogy túl macerás mindent leprogramozni. Szeretek programozni. Csak jártasabb emberektől akartam tanácsot kérni hogy hogyan kell webre játékot leprogramozni, illetve hogy ők honnan tanultak, s milyen utat jártak végig míg elértek egy szintet. Anyagokat is találtam a Google keresővel, csak nem tudtam eldönteni, hogy melyek a legalkalmasabbak a tanulásra. Angolul tudok, csak ha lehetséges az anyanyelvemet használom az alapok elsajátítására (az ember az anyanyelvén gyorsabban és könnyebben tanul, mint más nyelveken, s ha lehetséges az alapokat "gyorsabban" és "könnyebben" el akarnám sajátítani).
"Azt a gondolatot pedig felejtsd el, hogy a te drága idődből nem áldozol arra, hogy a billentyűzetet koptasd miközben másoktól vársz segítséget."
Se több, se kevesebb – ezt az elvet vallom. Minek írjak kisregényt, ha 2-3-4 mondatban sűrítve is leírhatom a amit akarok. Nem tehetek róla, hogy vannak, akik ennyiből sem értik meg mit akarok. :-D Nem az van, hogy a drága időmet nem szeretem gépelésre fordítani, csak ha lehetséges akkor inkább tanulásra fordítom az időmet a hosszadalmas gépelés helyett. Ennyi. Inkább leírom rövidebben amit akarok, hogy több időm legyen a tanulásra. Mi ebben a kivetnivaló? :-(
A válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!