Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kell egyszerűbb játékot...

Hogyan kell egyszerűbb játékot készíteni HTML5 alatt? Hol érhetőek el ehhez magyar nyelven tananyagok?

Figyelt kérdés

2015. szept. 27. 21:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Isten őrizz! Nem az van, hogy túl macerás mindent leprogramozni. Szeretek programozni. Csak jártasabb emberektől akartam tanácsot kérni hogy hogyan kell webre játékot leprogramozni, illetve hogy ők honnan tanultak, s milyen utat jártak végig míg elértek egy szintet. Anyagokat is találtam a Google keresővel, csak nem tudtam eldönteni, hogy melyek a legalkalmasabbak a tanulásra. Angolul tudok, csak ha lehetséges az anyanyelvemet használom az alapok elsajátítására (az ember az anyanyelvén gyorsabban és könnyebben tanul, mint más nyelveken, s ha lehetséges az alapokat "gyorsabban" és "könnyebben" el akarnám sajátítani).

"Azt a gondolatot pedig felejtsd el, hogy a te drága idődből nem áldozol arra, hogy a billentyűzetet koptasd miközben másoktól vársz segítséget."

Se több, se kevesebb – ezt az elvet vallom. Minek írjak kisregényt, ha 2-3-4 mondatban sűrítve is leírhatom a amit akarok. Nem tehetek róla, hogy vannak, akik ennyiből sem értik meg mit akarok. :-D Nem az van, hogy a drága időmet nem szeretem gépelésre fordítani, csak ha lehetséges akkor inkább tanulásra fordítom az időmet a hosszadalmas gépelés helyett. Ennyi. Inkább leírom rövidebben amit akarok, hogy több időm legyen a tanulásra. Mi ebben a kivetnivaló? :-(

A válaszokat köszönöm.

2015. okt. 4. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Én most js-ben írogatok egy űrös multi játékot, SocketIO-val és NodeJS-el tervezem. Csak egy nagy problémám van, amivel te is szembesülni fogsz, és az a grafika. :)
2015. okt. 4. 11:52
 13/13 anonim válasza:
2015. nov. 16. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!