Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi lenne az ideális...

Mennyi lenne az ideális fizetés az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

- 3 év tapasztalat ( adatbázis karbantartásban, hibák keresése C#-ban, hibák hatásainak kivizsgálása az adatbázisra, az előbbiek kijavítására megoldások keresése, a kód kijavítására tett javaslatok)

-jelenleg szeretnék átmenni Javára egy nagyobb céghez

Szerintetek mennyit kérjek ? (munka tapasztalatom Jávában nem sok van így direktben sem az amit komolyabb programozóinak lehetne nevezni)

350.000 Huf kézbe az sok vagy kevés ?

Ti mennyit kérnétek ?

2015. szept. 25. 23:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azt teszem amikor csak tudom, de munka után nem mindig megy, máskülönben sokkal magasabb szinten vagyok mint egy kezdő de haladónak meg nem igazan lehet nevezni.

De viszont mindenben ami nem köthető direkt a technikai gyakorlathoz azon messze túl vagyok a kezdő szinten:

- bizonyos applikációban való jártasság ( dev. szempontból )

- dokumentációk használata (gyorsan eredményesen)

- extrém gyors megoldás találása kliens szamara

- tiszta érthető,lényegre törő technikai e-mailek a kliens szamara (angolul)

- jó megfigyelő kepésség, részletekre való figyelés (ez extrém fontos a jelenlegi munkámban, ettől nagyobb a fizetésem, mit ahogy egyesek szerint kéne)

- jó csapat munkás, naponta több megbeszélés ( bármit megváltoztatunk, mielőtt lefuttatjuk ... ez egész történetet technikai bizonyítékokkal a dokumentációkból és log adatokkal el kell magyarázni a kollégánk aki jóvá kell hagyja vagy fordítva én kell jóvá hagyjam az o munkáját)

- etc etc

2015. szept. 26. 21:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Javában is van gyakorlatom, csak az nem a cégtől, hanem egyetemről és itthonról.
2015. szept. 26. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de amiket felsoroltál, azoknak a nagy része teljesen alap elvárás minden fejlesztőtől.

Annyi különbséggel, hogy nem kliensekkel, hanem a többiekkel/PO-kkal kommunikálva.

2015. szept. 26. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
De azt még mindig nem írtad le, hogy fejleszteni mennyire tudsz...
2015. szept. 26. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!