C vagy C++? (Esetleg C#? )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem felétek, hogy melyik az a nyelv a C, C++ és C# közül, melyet érdemes elsajátítani? Eddig webprogramozással foglalkoztam, és suliban is webprogramozással foglalkoztunk eddig (szerintem a továbbiakban is). Ennek ellenére én szeretném bővíteni a tudásom a HTML, CSS, PHP, JS mellett egy olyan programozási nyelvvel, mellyel akár asztali programokat, akár játékokat könnyedén meg lehetne írni. Ez nem azt jelenti, hogy egyből ennek fogok neki esni, csupán olyan nyelvet szeretnék elsajátítani, amiből a legtöbbet ki lehet hozni!2015. szept. 25. 22:59
1/2 anonim 

válasza:

Mindegyiket érdemes elsajátítani, habár C vs C++ közül akkor már a C++-t.
2/2 anonim 

válasza:

A kérdés mindig az, hogy mire szeretnéd használni az adott nyelvet. Említetted, hogy asztali programok és játékok írására. Ez esetben C++ vagy C# jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!